Oberbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PULPANM 8. 2. 2025 11:34

No na pobočku se mi moc nechce a vo vše obsahuje prémiový účet jsem se úp´ně nefočetl, když srovnám s RB/ČSOB
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod drummond 8. 2. 2025 13:56

Tak hlavně garance úroku žádná, klasická bonusova sazba, kterou po nalakani x klientů v tu ránu sníží. Z mého pohledu se nemá cenu tímto vůbec zabývat.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 8. 2. 2025 17:21

drummond píše:Tak hlavně garance úroku žádná, klasická bonusova sazba, kterou po nalakani x klientů v tu ránu sníží. Z mého pohledu se nemá cenu tímto vůbec zabývat.

Je to tak
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 10. 4. 2025 13:05

PULPANM píše:No na pobočku se mi moc nechce a vo vše obsahuje prémiový účet jsem se úp´ně nefočetl, když srovnám s RB/ČSOB

tady jsou bližší informace:
https://www.oberbank.cz/beegreenkonto

drummond píše:Tak hlavně garance úroku žádná, klasická bonusova sazba, kterou po nalakani x klientů v tu ránu sníží. Z mého pohledu se nemá cenu tímto vůbec zabývat.

Tak snížit může každá banka. To je prostě spořicí účet, kde většinou garanci nemáš žádnou.

Teď dávají Premium konto zdarma na rok. Stačí jen 1 příchozí platba za měsíc. Taky mají doporučení. Kdyby někdo mi chtěl doporučit, tak se nebráním. Já uvažuji o založení.
culti
Nadšenec

Předchozí stránka