Kreditní karta - bez prokazování příjmů

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Hladové Pedro 24. 11. 2023 15:21

Prosím dotaz , potřebuju kredit kartu - jelikož potřebuji pujčit auto v španělsku, zatím se mi vždy povedlo půjčit auto auto s debetkou , za což jsem samozřejmě přeplácel(už to nechci), .......kreditku k ničemu jinému nepotřebuji. Sranda je v tom, že jsem osoba bez zdanitelných příjmů, respektive živnosťáky mám pozastavené, a daním na rodné číslo příjmy z pronájmů.............a toto v mojí bance - Monetě nechtějí uznat .(DP , když není na IČO, tak je nezajímá, nezajímá je stav mého účtu, ani historie-u Monety asi 20let)
....na netu jsem našel že by měla mít KB kreditku bez prokazování příjmů , ale pouze do kreditu 30000,-Kč, což je mi na nic, jelikož půjčovna chce bloknout 1.3XX,- Eur .....
Ví někdo o nějaké bance, která vydává kreditku u které bych nemusel dokazovat příjem , anebo by jim stačil přiznání na rodné číslo ? .....dík, za každý nápad
Hladové Pedro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lafayette16 24. 11. 2023 15:47

Opravdu přes 1300 eur? Bývá tak 800-900...
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod Hladové Pedro 24. 11. 2023 15:58

............"Vratná bezpečností záloha: Kč 34,143 Kč
Vratná bezpečnostní záloha je pouze dočasnou zálohou na přijímané kartě. Po vrácení vozu bez chybějícího paliva"...bla, bla, bla..... Můžu půjčit i u druhé půjčovny, tam chtějí 27.XXX Kč, což v nejhorším udělám, a zkusím zařídit kreditku u té KB, a holt budu hledat půjčovnu podle výšše kreditu, jen jsem doufal, že nějaká banka to umí třeba aspoň do 50.000,-Kč, ale vyhledávač mi našel jen tu KB-do 30ti tis Kč.
Hladové Pedro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milanBrno 24. 11. 2023 16:32

KB ti kreditku nejspis neda...
Ale Moneta dava bez dokladani prijmu 50tis. Behem par minut naklikas v aplikaci.
Primo na pobocce chteji prijem nebo kreditku zamitnou. Ale v aplikaci v pohode (osobni zkusenost)
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod Hladové Pedro 24. 11. 2023 17:02

Já to původně dělal v aplikaci Monety , ale mne když to dělam v aplikaci , tak v kroku kde se mne ptá na příjem ze zaměstnání....tak to chce adresu zaměstnavatele.......a v případě, že dám že chci ičo, nebo "jiné"-tak mi to napíše , že pro tento druh příjmu musím na pobočku. Tam jsem dneska byl , a "příjem z pronájmů " v případě, že není daněn na ičo , tak nespadá pod uznatelný příjem ............Možná by bylo v aplikaci řešení, napsat , že jsem zamestnanec, a dělám u kámoše , (nejdřív mu to sdělit), ale netuším , jestli je banka tak mazaná, že by to ověřovala :-)
Hladové Pedro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 24. 11. 2023 17:28

Možná RB.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tmx643 24. 11. 2023 17:52

Na základě obratu předschválí kreditku ČSOB, ale to několik měsíců trvá, což asi není to, co chceš.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod fc70 24. 11. 2023 20:43

Hladové Pedro píše:Možná by bylo v aplikaci řešení, napsat , že jsem zamestnanec, a dělám u kámoše

40/2009 Sb. píše:Kdo při sjednávání úvěrové smlouvy nebo při čerpání úvěru uvede nepravdivé nebo hrubě zkreslené údaje nebo podstatné údaje zamlčí, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod Hladové Pedro 25. 11. 2023 08:35

To mi je naprosto jasné, proto se mi to vůbec nechce řešit tímto způsobem.....
Hladové Pedro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wurk 25. 11. 2023 12:35

co Sporka s nejakym minimalnim ramcem, a prebit ji pak na tu castku?
wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 25. 11. 2023 13:13

To je pravda, tohhle by mohlo fungovat. ČS u malých kreditních rámců nepožadovala potvrzení o příjmech a kreditka ČS jde přebíjet.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 25. 11. 2023 14:59

Kdepak @Miloši, já když žádal cca před 2-3 lety o ČS kreditku s rámcem jen 10 tisíc Kč po telefonu, musel jsem jim coby zaměstnanec zaslat e-mailem poslední 3 výpisy z ČSOB, kam mi chodí výplata (v ČS jsem v té době měl historicky jen něco málo v podílovém fondu). Zase ale kladně hodnotím to, že celé to bylo schváleno velmi rychle (hovor všední den dopoledne, hned po ukončení hovoru zaslány výpisy na požadovaný e-mail, už cca za hodinu kolem poledne volali zpět, že je schváleno a kreditka přijde do týdne).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod dalich 27. 11. 2023 17:55

Kdysi, tak před 10+ lety, šlo kreditku získat i bez skóringu tím, že žadatel vložil to banky termínovaný vklad ve výši 120 % limitu kreditky. Nevím, zda to banky ještě dnes mohou umožnit, bo jejich povinností je skóring.
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 3. 12. 2023 12:16

@Hladové Pedro: Zkoušel jsi tu KB nebo ČS? Uspěl jsi někde se žádostí o kreditku? Mohla by to být dobrá informace i pro ostatní.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod outlier 21. 3. 2025 09:40

Podobná otázka v roce 2025. Dá vám někdo kreditku třeba jen na základě dlouhodobého zůstatku? Ideálně nějakou, která umí prodloužit záruky.
outlier
Nadšenec

Další stránka