Jak ziskat Nemeckou platebni kartu pro eshopy?

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ripper6 25. 4. 2024 14:27

Resim jeden problem a to je BIN u platebnich karet, nebo-li bankovni identifikacni cislo.
Dany eshop neposila do CR a chce zadat treba Nemeckou fakturacni adresu.
Zaroven pri placeni, samozrejme pozna BIN cislo. Takze nacpat CZ kartu, transakce sice projde, ale objednavka je nasledne zrusena :-l

Je nejaka banka v DE, kde byse dala zalozit treba online, nasledne vyda i jen virtualni kartu, ktera ma BIN a tyto udeje DE? :hm
Treba budu mit kamarada, on mi poskytne DE adresu, at tam neco poslu, ale on sam nema DE kartu.
Napadl me Wise, to mam ale tam vidim jen adresu Belgie pro EUR ucet ale platebni karta uz ma parovano v billing CZ adresu. Obchodnik tak neuvidi DE BIN.

N26 to umi? :hm
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Kolem.jdouci 25. 4. 2024 15:03

Jestli ještě funguje, tak třeba Vivid.
Kolem.jdouci
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ripper6 25. 4. 2024 15:10

Vypada ze ano :)
https://vivid.money/en-eu/

jen jeste pockam zda mi nekdo odpovi na tu n26 jak se chova, tu preci jen mam trochu v podvedomi :)

-- 25. 4. 2024 14:37 --

Tak ti moc dekuju, ale zalozil jsem to, ziskal kartu a byla to spatna informace :(

Tohle číslo: je platné číslo BIN VISA Vystaveno INLUX (NETHERLANDS) BV v NETHERLANDS
:(

https://bincheck.io/

Ja bych ale potreboval Nemecky DE BIN :(

-- 25. 4. 2024 14:46 --

Tak me to napsalo ze n26 neni u nas :( Ano pres VPN me to pusti, ale nevim zda to projde s CZ OP :hm

Pokud ji nekdo ma, vedel by s tim poradit jak zalozit a mit to Nemecky jako kartu tj BIN DE, tak klidne at z toho ma odmenu :)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod hero101 25. 4. 2024 19:02

Prostě se zaregistruj na mcposta.cz získáš německou adresu a zboží ti přepošlou do CR. Můžou i za tebe provést nákup a zaplatit v německém obchodě.
hero101
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ripper6 25. 4. 2024 19:35

To casto spis nemuzou, jedna se o USA eshop, ktery zasila zdarma vsude ale pouze do zapadnich statu, ne na vychod jako je CR / SK :)

No a jeden jsem zkusil napr nakupyznemecka.cz ale napsali me ze jsou ceska firma, ze sice maji DE kartu i ucet, ale ze to neni pro ne dobre.

Zkusim jim napsat co povedi :)

-- 25. 4. 2024 19:05 --

hero101: diky, mam pocit ze toto uz jsem nekdy videl, ale nevyuzil. Sel jsem to zkusit, zni to dobre.
EDIT: bohuzel celou vec kazi pomerne vysoky poplatek za asistovany nakup tj 12eur! :-l
Ne to neni reseni.
Mam Nizozemskou kartu ted, takze to uz by bylo lepsi pro me sehnat pak prijem balicku v NL na adresu.
Kde byse platil poplatek jen za prijem :-)
ripper6
Poslední varování