od Roundup 3. 5. 2024 01:47
Díky všem za odpovědi.
Navýšil jsem požadovanou částku na 14.000 Eur.
Dealing Creditas mi na prvni dobrou nabídl kurs 25,1
Europlatba tam vidím 25,15 a co 7 minut se to mění.
Roklen vidím 25,074 a mění se v tisícinách co pár sekund.
Akcenta 25,059 je aktuálně nejlevnější.
Smlouvu v Creditas prý ani netřeba dělat, snačí podepsat převod na pobočce - mám ji kousek od sebe.
Vyžadují založení účtu, jinak snad žádné komplikace. Pokud by to mělo být složitější, radši dám o 200 Kč celkově víc a mám klid.
Dělit směnu CZK-EUR na dvě části mi přijde úplně zbytečné, má to nějaké výhody? jak říká Milos, při větší částce lepší kurs, ne?
Děkuji
-- 3. 5. 2024 01:47 --
Udělal jsem online registraci na Akcentě - myslel jsem že je to automatické a hned, ale výsledkem je, že mě prý budou do dvou dnů kontaktovat obchoďáci - takže žádná hitparáda.
Ne že bych na to zas až tak spěchal, ale je to zklamání, že ani blbou registraci klienta neumí udělat okamžitě online.
Uvidím, dnes zkusím zavolat znovu dealing Creditas a podráždit je - pokud nabídnou kurs Akcenty, nebudu čekat na Akcentu a vyřeším to v Creditasu hned a bezbolestně na místě.
Ze srandy jsem zkusil i registraci Roklenu - ta sice funguje online, ale chtějí v X formulářích tolik dat, že jim na to kašlu. Politicky angažovaný nejsem, ale odhad mých příjmů a moje zaměstnání - po tom jim opravdu nic není. K uzavření obchodu to nepotřebují. Kdo chce moc, nedostane nic. Roklen tedy mimo hru, registrace asi po pátém okně zavřena a nedokončena.