NiceBoy ONE - platební prsten

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod FRENKY33 15. 7. 2024 17:23

Dneska jsem uz po meste taky platil (4x) bez problemu. Ale automat jsem nezkousel..nebyla prilezitost.
Co se tyce zalohy ... nejsem na prstenu zavisly..v standardnim setu sebou vzdycky mam prsten, hodinky (s 18 kartama), telefon (s tymz poctem karet), jednu fyzickou kartu, hotovost....a glock 43 :) s tim v nouzi taky nakoupim vsude :))
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 16. 7. 2024 11:18

Podle vseho to vypada, ze prsteny pro nove klienty za 1kc jsou vycerpany. Uz je nabizi vsem za stejnou cenu 1249 kc.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 17. 7. 2024 17:55

Dnes opet otestovan Delikomat (ten stejny kde jsem predtim pohorel) a naprosto bez problemu zaplaceno.
Asi nejaky šotek predtim ...
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod servpack 28. 7. 2024 08:59

Věta "Každý účastník může být vylosován pouze jednou." v pravidlech znamená asi ve všech kolech dohromady, že? Ne v rámci jednoho kola. Díky.
servpack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 28. 7. 2024 14:02

Dotaz - tento konkrétní prsten funguje jen s kartou Mbank, je to tak nebo lze přidat i jinou kartu?
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 28. 7. 2024 14:10

Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod FRENKY33 28. 7. 2024 15:09

Pulpanm: Jde pridat i Curve karta
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 28. 7. 2024 15:42

Díky četl jsem, tuhle ale nepoužívám.
Myslel jsem klasiku, tuzemské karty
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 28. 7. 2024 16:33

servpack píše:Věta "Každý účastník může být vylosován pouze jednou." v pravidlech znamená asi ve všech kolech dohromady, že? Ne v rámci jednoho kola. Díky.

Ano, pouze jednou v rámci všech kol.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod FRENKY33 28. 7. 2024 20:11

PULPANM píše:Díky četl jsem, tuhle ale nepoužívám.
Myslel jsem klasiku, tuzemské karty

Pokud nepouzivate doporucuju zridit (je to zdarma).
Specialne pro prsten je to super. Dostanete tim do nej libovolne tuzemske karty, ktere muzete v prstenu operativne prepinat podle potreby.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 29. 7. 2024 11:22

Mám Revolut a také nijak zvlášť nevyužívám, nej tutam na koupi valut v lepším kurzu, nicméně RB směnárna má kurz stejný někdy i lepší jek Revolut
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod hannys85 31. 7. 2024 19:49

Vyhrál tady někdo ten prsten? V minulých soutěžích s mbank nebyl problém vždy vyhrát (penny 500 Kč anebo 2 000 Kč v jiné soutěži) a v této soutěži nic a to mám plno plateb..Navíc oproti jiným soutěžím jsou ty platby omezeny jen na telefon, hodinky a prsten...
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 8. 8. 2024 10:19

Tak mi přišla zpráva do IB, že jsem prsten vyhrál :). Teď přijde to vybírání velikosti. Moc nevěřím tomu měření, zkoušel jste někdo ve zlatnictví zkoušet ty modely prstenů, jestli to odpovídá těm velikostem v tabulce Niceboy?
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Rop 8. 8. 2024 11:56

Co jsem říkal?
Rop píše:Předpokládám, že jeden vyhraje Patrik, který na rozdíl ode mě má trochu více štěstí v soutěžích všeho druhu.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod Milos 8. 8. 2024 12:27

@PatrikChrz: Gratuluji k výhře :tleskani Kolik transakcí kartou jsi v každém kole asi tak udělal?
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka