Niceboy Pay - platební prsten / náramek

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod outlier 31. 3. 2025 14:35

Je plno hodinek, třeba od Garminu, které se nabíjejí třeba jednou za 10 dní nebo i méně často.

Samozřejmě, pro někoho to může být, ale opravdu je ta cílová skupina asi dost malá. Za 1 Kč určitě super, za 2000 ale fakt nevím.

Jinak myslím, že třeba prsteny od Samsungu měří zdraví a dá se s nimi i platit, určitě jsou i jiné levnější, snad Amazfit.
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod FRENKY33 31. 3. 2025 15:31

Se samsung ringem se platit neda. Nema nfc.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 12. 5. 2025 17:10

Nove titanove prsteny. Vypadaji moc hezky.
https://www.penize.cz/osobni-ucty/47219 ... inou-banku
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kecinzer 17. 5. 2025 13:31

Podařilo se někomu do mBank prstenu dostat RB kartu? Přidat mi jde, ale pak chce potvrdit před aplikaci nebo telefon. V aplikaci se ale nic neděje.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod maddavid_CZ 17. 5. 2025 21:43

Musel jsem volat na RB linku. Tam hned viděli několik mých pokusů o přidání RB karty do prstenu. Přes aplikaci se to nepodařilo. Pomocí RB linky to bylo zprovozněno hned a bez problému.
maddavid_CZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zedna1 18. 5. 2025 18:31

Ja jsem (uz pred nekolika tydny) pridal RB kartu do Niceboy prstenu bez problemu a bez nutnosti asistence ze strany banky.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cz01 18. 5. 2025 20:35

maddavid_CZ píše:Musel jsem volat na RB linku. Tam hned viděli několik mých pokusů o přidání RB karty do prstenu. Přes aplikaci se to nepodařilo. Pomocí RB linky to bylo zprovozněno hned a bez problému.

Dnes jsem řešil to samé u otce.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kecinzer 19. 5. 2025 10:50

Já jsem prsten úspěšně odložil do šuplíku. Je to fajn věcička, ale nenašel jsem prst, kde by mi nevadil.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 20. 5. 2025 21:51

Já ho nosím klasicky na prsteníčku a tam mi nijak nevadí ani nepřekáží.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Rop 21. 5. 2025 09:17

Máte už někdo ten nový typ prstenu?

Edit: koukám, že je zatím jako předobjednávka. Tak dotaz beru zpět.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod FRENKY33 21. 5. 2025 09:29

Rop: Cekam az bude k mani. Aktualne prodavam svuj keramicky a chci prejit na ten titanovy. Vypada fakt hezky.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kecinzer 21. 5. 2025 09:56

Milos píše:Já ho nosím klasicky na prsteníčku a tam mi nijak nevadí ani nepřekáží.

Tam by mi taky nevadil, ale manželka nějak nedokáže zkousnout, že bych místo snubáku nosil nějaký šit od mBank :-D
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 21. 5. 2025 22:52

Snubák už nenosím, jako rozvedený mám v tomto ohledu výhodu ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Kittyhawk 18. 6. 2025 07:56

Při standardní obnově s blížícím se koncem platnosti mi přišla mi nová fyzická karta Curve (MC). Tak jsem ji aktivoval.

Stará karta, kterou jsem měl uloženou v Niceboy prstenu v ten okamžik zmizela, a ta nová tam nyní nelze přidat. Píše to "Váš vydavatel zatím nenabízí podporu pro tuto kartu." A mám zkusit jinou kartu.

Není to divné? Když je karta MC a sám Niceboy má uvedené logo MC a ještě nabádají, že když banka nepodporuje kartu pro Niceboy Pay, tak má člověk použít řešení přes Curve?
Řešil někdo stejný problém?
Kittyhawk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 18. 6. 2025 08:45

Ja ted nedavno obnovoval v prsteru Rajfku /taky skoncila platnost/ a vše proběhlo ok. Ale je pravda, že stará karta sama "nezmizela", ale odebral jsem ji z prstenu "ručně".
Asi bych to řesil s podporou Niceboy.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka