NiceBoy ONE - platební prsten

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod A1rh- 22. 12. 2024 15:29

"... že se při běžné platbě chytá okamžitě a na relativně velkou vzdálenost ..." - to bude mít dopravní podnik radost, když se jim občas neopatrně mihneš kolem těch platebních terminálů a nechtěně si koupíš jízdenku :-)
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 22. 12. 2024 15:56

MHD jezdím jen občas, ale řekl bych, že se nestačí jen tak neopatrně mihnout mobilem kolem toho platebnímu terminálu https://www.dpp.cz/jizdne/bezkontaktni-platba-jizdneho. Za prvé se asi musí nejdříve vybrat druh jízdenky, kterou člověk chce. A za druhé musí mít člověk telefon odemčený, aby platba proběhla.
Naposledy upravil Milos dne 22. 12. 2024 16:14, celkově upraveno 1
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Kinga 22. 12. 2024 16:01

Já ten prsten teda zatím zkoušel asi jen 4x, ale nemám pocit, že by to fungovalo na nějakou větší vzdálenost. Spíš naopak, zrovna dneska jsem se musel v Tescu docela snažit, abych tím zaplatil.

Určitě to v tomto ohledu není srovnatelný s mobilem.
Kinga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pajkyt 1. 1. 2025 07:50

V listopadu rodiče obdrželi od mBank výzvu, že po splnění 3 plateb dostanou kód na NiceBoy prsteny za 1,- Kč. Vše splněno, mBank dodal kód, prsteny dodal NiceBoy (v našem případě oba prsteny mohly být o jednu velikost menší, než uváděné doporučení) a o Vánocích jsme se rozhodli vyzkoušet funkčnost. Jak instalace aplikace (na Android tak na iPhone) a spárování naprosto bez problémů. Problém nastal až s přidáním karty/karet, kdy ani jedna mBank karta nešla přidat. Zkoušel jsem fyzickou i virtuální. Stále jen Opps, chybné číslo karty. Zkusil jsem tedy karty ČSOB (jednu debetní a druhou kreditní) a s těmi nebyl žádný problém. Platba u pokladen v Lidlu a Penny opět bez problému, jen je potřeba prsten přiložit až na platební terminál. Pravděpodobně to byla první platba prstenem na prodejně, protože se o to prodavačky dost zajímaly.
Pajkyt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod servpack 1. 1. 2025 09:42

Do prstenu lze přidat jen MC karta. Nemají rodiče Visu?
servpack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pajkyt 1. 1. 2025 10:21

Tak už mi to je jasné. Ano, mají. To oznámení v aplikaci však mohlo být jasnější, ale je fakt, že to mBanka na webu má uvedené. Zvážíme tedy ještě doobjednání MC karet od mBank.
Pajkyt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 1. 1. 2025 10:35

jo, úplně stejně jsem "naletěl" já, taky bych byl za jednoznačnější oznámení.
Naštěstí řešení je jednoduché, stačí virtuální (zdarma) karta, já zvolil Svět, stejně by měla mít lepší kurzy než Visa Svět.
PatrikChrz
Administrátor

Tento příspěvek byl odstraněn.
FRENKY33

Předchozí stránka