Niceboy Pay - platební prsten / náramek

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod chrudimi 10. 3. 2025 14:20

Předpokládám, že není tak důležité, v jaké pozici je prsten, podstatné je, kde na telefonu je NFC čtečka, nejčastěji bude někde v horní polovině zad telefonu. Takže prsten na stole či v ruce a těsně nad něj telefon, aby prsten byl v místě čtečky.
chrudimi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 10. 3. 2025 14:30

Pozice prstenu je důležitá. Když bude prsten kolmo k telefonu, tak ho telefon nenačte. Obdobně to platí i pro následné placení prstenem na terminálech, prsten se k nim musí přikládat plošně a nikoliv kolmo.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 10. 3. 2025 14:31

Mně to šlo celkem v pohodě, mobil v ruce a k mobilu jsem přiložil prsten a postupně po % se to spárovalo. Nesmíš s tím nijak ale hýbat než bude hotovo ze 100%, jinak to padne
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Rad68 10. 3. 2025 14:39

A pozná se nějak, že se to začlo párovat? Protože když zmáčknu Přidat zařízení, tak to tlačítko jen hcviličku problikne a pak se viditelně neděje nikdy nic.
Rad68
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 10. 3. 2025 15:25

ano, v aplikaci NICEBOY ti běží ukazatel %
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod FRENKY33 14. 3. 2025 09:18

..v jednani jsou dalsi dve banky
https://dotekomanie.cz/2025/03/obliba-platebnich-naramku-roste-niceboy-pracuje-na-rozsireni/
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 14. 3. 2025 17:14

kromě akce na prsteny a náramky pro nové klienty mi Kate napsala, že jako klient Premium můžu uplatnit slevu 25 % na všechny nezlevněné produkty Niceboy. Ale kód je univerzální CSOB25, takže asi může uplatnit každý
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod technikus 14. 3. 2025 18:20

Stačí mít Mastercard a jakoukoliv banku.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod lukas1107 14. 3. 2025 20:28

kupon na 30 % NBCBRE30
lukas1107
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Explosion_CZ 14. 3. 2025 23:58

Dobrý den,

s mamkou jsme využili akce mBank a získali prsten za 1 Kč. Bohužel i přesto, že jsme využili papírové "měřítko", máme každý o jedno číslo větší prsten.

Je nějaký šance, že nám jej Niceboy vymění za menší? Samozřejmě poštovné bych uhradil. Máte někdo zkušenost?
Explosion_CZ
Návštěvník

Odeslat příspěvekod nikko 15. 3. 2025 03:02

Ano, prsten lze poslat zpět na výměnu (pokud menší velikost mají skladem). Poštovné hradí zákazník. (Pozn. - jde o nákup z e-shopu, takže platí i možnost vrátit zboží do 14 dnů).
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 15. 3. 2025 03:20

Když ho jen prostě vrátíš v rámci 14 dnů, tak ti vrátí 1Kč, ale jiný nový prsten si už za cenu 1Kč neobjednáš.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 15. 3. 2025 06:16

Explosion_CZ píše:Dobrý den,

s mamkou jsme využili akce mBank a získali prsten za 1 Kč. Bohužel i přesto, že jsme využili papírové "měřítko", máme každý o jedno číslo větší prsten.

Je nějaký šance, že nám jej Niceboy vymění za menší? Samozřejmě poštovné bych uhradil. Máte někdo zkušenost?

to papírové měřítko je totálně na ... . Já si nechal prst změřit ve zlatnictví pomocí těch kroužků.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod MirekM. 15. 3. 2025 08:25

I snubni prsten jsem kdysi davno nosil tak 2 tydny, natoz tak nejaky dalsi krouzek na prstech. Krouzky jsou na krouzkovani ptaku, ale proti gustu zadny disputat. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod outlier 16. 3. 2025 00:14

No já nevím, ale v dnešní době, kdy má každý druhý chytré hodinky s NFC, proč ještě prsten?
outlier
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka