Nenašel jsem nikde ucelené vlákno, tak jsem si ho dovolil založit.
Chtěl jsem využít akce v Datartu, kdy při nákupu nad 1000 Kč a zaplacením nákupu přes Mastercard Click to pay, přijde slevový kupón v hodnotě 450 Kč při nákupu nad 500 Kč.
Zvolil jsem si tedy tuto metodu a chtěl nákup takto uhradit, vyzvalo mě to nejdříve k zadání emailu a poté k zadání karty a po zadání údajů z katy tam bylo tlačítko pokračovat. Po stisknutí se ovšem vůbec nic nestalo. Žádná chybová hláška, prostě nic. Když jsem si chtěl přidat kartu přímo na stránkách mastercardu, tak po zadání údajů z karty (mbank kreditka) se mi zobrazila hláška: "We cannot add cards issued in this country within your profile at this time. You can add this card during checkout. "
No jenže právě během toho nákupu se nic nedělo.
Vyzkoušel jsem ještě i debetku Mastercard a se stejným výsledem.
Zvlášntní, že když jsem zadal Visa kartu,tak mě to přesměrovalo na portál Visy, tam jsem odsouhlasil podmínky a nákup (platba) na datartu se v pořádku dokončil.
Jenže teď mám obavy, že mi slevový kupón nepošlou, protože to bylo uhrazeno přes Visa Click to pay.
Mám v planu nákup stornovat a objednat si ho znovu přes Ten Mastercad Click to pay, ale pořád stejný výsledek, kdy nejde přidat karta.
Nesetkali jste se s tím někdo ?
Díky