NiceBoy - Platební náramek

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod FRENKY33 6. 9. 2024 13:43

..trend pokračuje. mBank po prstenu spouští placení náramkem.
https://www.mbank.cz/osobni/bezkontaktn ... ldvkWixNfQ
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 6. 9. 2024 14:22

Mobilem platím usilovně, občas i hodinkami, ale MI6 těch karet moc neumožňuje a s Curve mám jen 3 karty v základním tarifu. Na hodinkách ale nevidím na rozdíl od mobilu důvod zamítnutí platby, navíc na malých MI6 zadat 6 místný bezpečnostní kód pro placení zvláště na slunci je někdy nadlidský úkol.
Proč bych ale měl nosit nějaké další jednoúčelové zařízení (prsten, náramek) jen pro platby poněkud nechápu, navíc nesnáším prsteny na prstech a být okroužkovaný jako pták. Ale proti gustu žádný dišputát. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod FRENKY33 6. 9. 2024 14:28

..to pochopíte až to zkusíte..ideálně třeba týdenním nošením. Do té doby nemá smysl (soudě dle vašeho ostrého vymezení) vás o čemkoliv zkoušet přesvědčovat.
Možná někdo jiný si tu ten čas najde :)
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dalich 6. 9. 2024 14:39

Každému vyhovuje něco jiného. Já mám Samsung Galaxy Watch Ultra, hlavě proto, že tam mohu mít skoro neomezený počet karet (není to snadné, ale jde to je tam dostat). Plus Fitbit Sense, opět Google Wallet. Prsten/náramek je fajn, ale omezení 1 vydavatele karty je pro mne omezující. Pro klienty, kde je mBank hlavní či jedinou bankou, je to ale dobrá fičura.
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod peter23p 6. 9. 2024 14:47

Tak ona až vyprší exkluzivita mbank půjde do náramku přidat i další karta a v aplikaci tyto karty přepínat, jen je otázka jestli se každé takové přepnutí musí karta do náramku znovu nahrát nebo to půjde online.
Promo kód pro získání odměny 1000Kč v mBank, odkaz v profilu.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod FRENKY33 6. 9. 2024 14:57

Prsten i naramek umi Curve. Pak prepinate jednoduse v aplikaci Curve.

Edit: Dalsi ino: https://www.mesec.cz/aktuality/po-prste ... -marianne/
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 6. 9. 2024 20:30

Prepínáte, ale v základním tarifu po obnově zrušené Curve jsem vložil jen 3 karty. O placení vyššího tarifu Curve jen pro placení něčím jiným než mobilem nemám zájem. Éra, kdy jsem měl v základním tarifu Curve karet jak do mariáše, je bohužel dávno pryč.
PS: netušíte od kdy omezuje počet vložených karet i G-pay?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 7. 9. 2024 00:29

Ono si ten vyšší placený tarif Curve Black stačí zaplatit jen na chvíli, uložit si do Curve všechny své karty a následně se opět vrátit na základní bezplatný tarif s tím, že všechny karty zůstanou v Curve funkční (po dobu jejich platnosti) 8-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod FRENKY33 7. 9. 2024 08:04

MirekM. píše:netušíte od kdy omezuje počet vložených karet i G-pay?

Gpay omezuje pocet karet? Muzete to nejak rozvest? To mne zajima..
Nic nepozoruju (karet mam 18...i v hodinkach i v telefonu)
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dalich 7. 9. 2024 09:40

MirekM. píše:PS: netušíte od kdy omezuje počet vložených karet i G-pay?

Taky jsem si toho všiml o prázdninách, je to otázka několika týdnů zpět, kdy došlo k "omezení". Dávám do uvozovek záměrně, bo oficiálně není omezen počet karet v G Wallet, ale neofiko ano.

Známou metodou pokus-omyl jsem si všiml, že limit (cca 20 karet, není pevný, někde třeba jen 18) je pro karty přidané a ověřené přes SMS. Karty přidané přímo přes aplikaci vydatele (typicky bankovní aplikace) jdu dostat do G Wallet v mobilu i přes ten "limit". U hodinek je to pech, tam se ověřuje vždy jen přes SMS.
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 7. 9. 2024 10:43

Já mám v GP celkem 25 karet. Schválně jsem teď zkusil manuálně přidat další kartu a opravdu to nejde, hlásí to příliš velký počet karet. Nicméně cestou přes bankovní appku se mi karta do GP přidala, takže jich tam teď mám 26 :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod FRENKY33 7. 9. 2024 10:56

Ten google je vazne hovado.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dalich 7. 9. 2024 16:34

Jj, takže kdo chce mít v G Wallet 90 karet, těch 20 tam může nahodit přes SMS, zbývajících 70 jen přes bankovní appku :D
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod myšpulín 7. 9. 2024 18:35

Kolik bude lidí které těch 20 karet omezuje? Já jich mám "jen" 13. :D
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Rop 7. 9. 2024 20:55

Já jen 8.

Každopádně dceři se náramek moc líbí. K účtu asi musí mít telefon, že?
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Další stránka