Přesně tak také v tom vidím jedinou výhodu a to změnu na internetovou transakci protože jestli mám vytahovat mobil kvůli aplikaci, stejně ho musím mít po ruce tak už s ním rovnou můžu zaplatit bezkontaktně.
Promo kód pro získání odměny 1000Kč v mBank, odkaz v profilu.
Jak často po mně bude L-pay nebo K-pay chtít platbu potvrdit v bankovní aplikaci? Již jsem to u K-pay jednou zažil a platba je pak časově delší, než platba přímo přes G-pay, pokud zrovna G-pay nevyžaduje (čím dál častěji) ověření otiskem.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
I u pokladny, v průběhu nákupu načteš QR kód a pak se tě akorát pokladní zeptá jestli to chceš přes L-play, když řekneš že ano rovnou odcházíš znovu už nic nepřikládáš.
Promo kód pro získání odměny 1000Kč v mBank, odkaz v profilu.
Jó, u pokladny na začátku, když se mně vždy ptá, jestli mám aplikaci. A já říkám, že nemám. Tak teď budu říkat, že mám. Takže mi načte kód. A ona hned pozná, že mám L-pay ? Nebo jí řeknu, že budu platit L-pay.
Předpokládám, že v předstihu platbu musím povolit. U mně otiskem prstu. Jako v Kauflandu.
A v Kauflandu se dá také tím jejich Pay platit na pokladně ? Já tou aplikací platím jen na samoobslužné pokladně. Ony samoobslužné pokladny jsou stejně rychlejší.
V Kauflandu potvrzuji vždy. Protože platbu mám neaktivní a zaktivňuji ji až v Kauflandu. A když to zapínám, musím potvrdit ( heslo ) . U mně otiskem. Nenechávám to stále zapnuté.
MirekM. píše:Nikdo jste jeste nemuseli potvrzovat platbu pres K-pay nebo L-pay v bankovni aplikaci?
Do L-pay mam pridanou CSOB KK, L-pay vzdy akitvni - tzn. pri zobrazeni Lidl QR kodu sa musim autorizovat otiskem, ale nejake potvrzovani CSOB klicem neni treba(bylo nutne jenom na zacatku pri pridani karty do L-pay). Do kauflandu nejezdim, nevim jak funguje jejich aplikace.