Karta Trading 212

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fijosh 14. 12. 2024 22:25

Milos píše:Můžeš sem hodit odkaz na ty podmínky, ve kterých se píše, že nebudou akceptovat kreditní karty pro vklad prostředků na investiční či CFD účet? Já žádnou takovou informaci od T212 neobdržel.
V podmínkách jak pro Invest tak CFD účet je doslova napsáno, že provedením vkladu potvrzuješ, že vkládáš své vlastní prostředky.
A o tom, zda se půjčené peníze z úvěru dají považovat jako "tvé vlastní prostředky", by se dalo polemizovat.

Viz kapitola 9 v Invest Terms, resp. kapitola 10 v CFD Terms.
"By agreeing to make a deposit, You confirm you are depositing your own funds for your own trading with Trading 212."

Není nic nového, s těmito podmínkami jsi souhlasil už při založení účtu. ;)
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod opat (novy) 14. 12. 2024 23:03

tmx643 píše:
opat (novy) píše:Tak se kdyžtak někdo poptejte ,když už budou ty Vánoce, kdy zas bude spuštěn referal za akci zdarma, pak už bych do toho i šel �

Jsou dvě akce - pozvi přítele (referral), ta neběží; a potom promo code, ta běží furt a kódy jdou vygooglit.
Každopádně nečekej zázraky, já třeba dostal akcie za 270 Kč, proti tomu ten zvýšený cashback přinese víc peněz.

Zkusím, nicméně zvýšený CB už konci za 14 dni ;-(
opat (novy)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jasno1 14. 12. 2024 23:29

fijosh píše:
Milos píše:Můžeš sem hodit odkaz na ty podmínky, ve kterých se píše, že nebudou akceptovat kreditní karty pro vklad prostředků na investiční či CFD účet? Já žádnou takovou informaci od T212 neobdržel.
V podmínkách jak pro Invest tak CFD účet je doslova napsáno, že provedením vkladu potvrzuješ, že vkládáš své vlastní prostředky.
A o tom, zda se půjčené peníze z úvěru dají považovat jako "tvé vlastní prostředky", by se dalo polemizovat.

Viz kapitola 9 v Invest Terms, resp. kapitola 10 v CFD Terms.
"By agreeing to make a deposit, You confirm you are depositing your own funds for your own trading with Trading 212."

Není nic nového, s těmito podmínkami jsi souhlasil už při založení účtu. ;)

KK ČS mi dnes bez problémů ověřili
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod meme1255 15. 12. 2024 00:05

KK ověří, to problém není. Zkoušel jsem to taky (před včerejškem).

Nedaří se mi to dohledat, utkvělo mi to v hlavě z toho, co se odklikávalo při aktivaci karty. :(
meme1255
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 15. 12. 2024 00:14

Když si shrnu, co zde padlo, tak vklad kreditkou nefunguje pouze přes ApplePay, ale přes GooglePay i napřímo kreditkou funguje. Pokud by v T212 chtěli zakázat vklady kreditkami, tak by snad zablokovali všechny způsoby a nikoliv jen jeden? Osobně to na mě tedy působí, že se jedná jen o nějakou blokaci či problém na straně ApplePay a nejedná se o žádnou změnu podmínek T212.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod opat (novy) 15. 12. 2024 06:41

A ještě dotaz pro ty méně chápavé, jakou měnu si u té T212 karty v Curve mam nastavit (GBP, EUR,CZK) když budu platit normálně u nás v obchodech , nebo je to jedno , protože mají vždy dobré středové kurzy ? Dekuji
opat (novy)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 15. 12. 2024 09:16

CZK. Kdybys nastavil €, tak CRV po platbe udela prevod z CZK na €, ktery ma horsi kurz jako T212.
A kdybys mel v T212 jenom CZK, tak probehne 2nasobna konverze - z czk na € v CRV a € na czk v T212.
Naposledy upravil slavo963 dne 15. 12. 2024 09:19, celkově upraveno 1
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Dvorik 15. 12. 2024 09:19

Par testovacich vlozeni na T212:
SkipPay = OK
Revolut osobni = OK
Revolut PRO = zamitnuto
GPay -> Airbank = OK
GPay -> Curve -> Moneta KK = zamitnuto
GPay -> Curve -> Twisto = zamitnuto
GPay -> Moneta KK = zamitnuto
GPay -> Twisto = zamitnuto
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 15. 12. 2024 10:21

Primo Moneta KK jsi nezkousel?
CRV testovat nema vyznam, ktery uctuje 1% poplatek za High risk merchant.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 15. 12. 2024 10:54

@Dvorik: Však o tom, že nemá smysl zkoušet dobíjet T212 přes Curve už ti zde lidé nedávno i psali viewtopic.php?p=13834378#p13834378
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod jasno1 15. 12. 2024 11:28

Nyní převod

Gpay -> KK ČS = OK
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bigpupik9 16. 12. 2024 09:25

Skrill karta také zamítnuta.
bigpupik9
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tulum 16. 12. 2024 10:26

slavo963 píše:Zbytecne nekomplikovat. CZK posilam normalne jako domaci platbu na jejich UCB ucet pres ulozenou sablonu v klasickem formatu(ne IBAN) a referenci platby davam do VS a do zpravy pro prijemce.
Kdyz posilam z CSOB brzy rano, kolem 8h je v T212.

Díky za radu Slávo, takto obráceně je to skutečně lepší, tzn. napřed na T212 z toho svého zamýšleného účtu poslat peníze, rovnou se díky tomu ten účet uloží do šablon jako ověřený.
Z Air banky zadáno včera večer a dnes v půl desáté peníze na T212 připsány. Přes RB to pak ve stejném modelu bylo v 10:15 připsáno.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 16. 12. 2024 16:37

Zkoušel někdo, jak dlouho trvá výběr EUR z T212 převodem? Zadal jsem dnes zkušebně převod do Fio a Revolutu, ale evidentně to okamžitá platba nebude...
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 16. 12. 2024 17:30

OP neni, posilaji z FR IBANu
Jednou prislo D+1, jinak vetsinou D+2 a jednou D+3(nepamatuji presne, asi pozde odpoledne a nechytil jsem cut-off mozna).

CZK chodi pravidelne D+1
slavo963
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka