Karta Trading 212

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 1. 2. 2025 20:59

Ad1) Karta T212 má blokované platby za poštovní služby https://helpcentre.trading212.com/hc/en ... g-212-Card, takže na poště ani u kurýrů ČP vůbec nezaplatíš.
Ad 4) Pokud za nějaké transakce není cashback https://helpcentre.trading212.com/hc/en ... r-cashback, tak použitím Curve se na tom nic nezmění, jelikož Curve nemění MCC kódy transakcí.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 1. 2. 2025 21:10

Platil jsem online dobirku zasilkovnu/PPL - CB priznany
Alzabox taky.
Ceska posta, jako pise Milos, nelze vubec sluzbu kartou zaplatit(zkousel jsem online objednat balikovnu).
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 2. 2. 2025 17:39

kecinzer píše:Nemáte někdo zkušenosti s nabíjením přes mKreditku E-shop? Dokáže mBank identifikovat platbu a nedat vratku?

U mBank eShop žádnou odměnu nedostaneš, daný MCC kód je ve výluce, stejně jako třeba dobití Revolutu. Vyzkoušeno osobně.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod ripper6 5. 2. 2025 15:07

Je krasny ze tu pise nekdo super kurzy, ale k cemu je to platne, kdyz objednam a zaplatim kartu, ktera nedojde. Zvlastni ze nedavno treba od mBank fyzicka nova karta dorazila.
Od T212 nic, podaci cislo nebo neco pro kontrolu nemam :(

Momentalne si dopisuju s botem v chatu anglicky a cekam na agenta, ktery by mel snad poradit co s tim.
Bohuzel posta se hodne zhorsila o dob co dorucuji cizinci 8-S
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod minarjo 5. 2. 2025 16:41

To samé, také na fyzickou kartu T212 čekám už tak dva týdny, ještě že mám aspoň tu virtuální, která fungovala hned. Zase ale buďme tolerantní, nelze zahraniční subjekt typu T212 srovnávat s českými institucemi, kde je poštovní doručení logicky rychlejší (i když zrovna mBank karty doručuje z Polska, ale to je v podstatě "za rohem").
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod ripper6 5. 2. 2025 16:44

Tak nakonec u T212 lepsi vsticnost, nemaj tracking ale zivej agent me teda napsal, ze kartu znovu zasilaj :)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod minarjo 5. 2. 2025 16:45

Kolik dní jsi čekal? Já objednal 16.1., tak jim ještě minimálně týden dám.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 5. 2. 2025 18:30

Vidite tu kartu jiz v apce? Jaky ma pripadne datum expirace?
Prevydani na novou kartu po skonceni platnosti se plati stejne?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod meme1255 5. 2. 2025 20:36

Já objednával fyzickou kartu hned při spuštění a přišla během týdne.
meme1255
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 5. 2. 2025 20:42

minarjo: ano 17.01. byla odeslana a uznal to agent a posilaj novou :)
Problem je, ze ja pak letim uz pryc, tudiz bych ji rad mel s sebou a vyuzil ty vyhody, zvlast u vetsich transakci.

slavo963: kartu v appce samozrejme mam, ale rad bych fyzickou, protoze v zahranici to je pak casto problem a mobilem nic neplatim.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod minarjo 5. 2. 2025 23:34

A to si fakt myslíš, že když ta první ještě nepřišla, tak se stane zázrak a pošta na druhý pokus zrychlí? :). To mi přijde jako bláhová myšlenka, ale vše je možné.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 6. 2. 2025 08:08

@ripper6, jakaje expirace? 4r?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod tramin 6. 2. 2025 10:18

Jde přidat virtuální karta do Curve? Mě to nejde. Dělám něco špatně, nebo jde jenom fyzická.
tramin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jenda_s 6. 2. 2025 10:45

jasně, přidal jsem ji tam bez problému
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ripper6 6. 2. 2025 10:58

minarjo: nemyslim, proste je to neschopnost ustavu vydat kartu a do tejdne ji dorucit :(
Jako zkusenost uvedu, objednal jsem si jizdenky a simku pro Japonsko. Firma odeslala obalku z Francie a druhej den byla dana obalka dorucena v CR! Az jsem sam cumel :)
Takze evidentne to jde.

Druha ukazka... po USA objednas balicek na amazon com na USA adresu do jineho statu, druhy ten tam balicek na dane adrese byl ;-) Ano ale jsme v CR, takze v CR se vyrobi karta a dorucuje 14dnu nez se to vubec zvladne :D
ripper6
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka