Karta Trading 212

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fijosh 10. 3. 2025 21:19

Čím by to asi tak mohlo být... ? :hm :hm :hm
Že by https://www.ecb.europa.eu/press/pr/date ... b3.en.html ?
Key ECB interest rates
The Governing Council today decided to lower the three key ECB interest rates by 25 basis points.
Accordingly, the interest rates on the deposit facility, the main refinancing operations and the marginal lending facility will be decreased to 2.50%, 2.65% and 2.90% respectively, with effect from 12 March 2025.
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 10. 3. 2025 23:53

slavo963 píše:Na zkousku jsem vybral zopar eur do FIO a prisly instatne asi do 3 vterin po zadani platby :tleskani Doufam, ze to bude jiz standard, bude se dat spolehnout a nebude v tom chaos jako v pripade revolutu pri posilani CZK.

Ve čtvrtek pozdě večer jsem vybíral eura z T212 na účet v Revolutu a na spořicí eurový účet v ČSOB. Do Revolutu peníze dorazily okamžitě z jejich DE účtu. Do ČSOB dorazily až dnes (režim D+1) z jejich FR účtu. Na základě toho tedy odvozuji, že T212 používá různé odesílací účty podle toho, jestli cílová banka podporuje či nepodporuje okamžité eurové platby.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 11. 3. 2025 07:59

Já vybíral ve čtvrtek někdy před polednem do RB, peníze přišly v řádu (desítek) minut z DE ibanu.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 22. 3. 2025 00:04

Milos píše:
slavo963 píše:Na zkousku jsem vybral zopar eur do FIO a prisly instatne asi do 3 vterin po zadani platby :tleskani Doufam, ze to bude jiz standard, bude se dat spolehnout a nebude v tom chaos jako v pripade revolutu pri posilani CZK.

Ve čtvrtek pozdě večer jsem vybíral eura z T212 na účet v Revolutu a na spořicí eurový účet v ČSOB. Do Revolutu peníze dorazily okamžitě z jejich DE účtu. Do ČSOB dorazily až dnes (režim D+1) z jejich FR účtu. Na základě toho tedy odvozuji, že T212 používá různé odesílací účty podle toho, jestli cílová banka podporuje či nepodporuje okamžité eurové platby.

Dnes ráno v 7:45 jsem vybíral eura z T212 na eurový účet v ČSOB a peníze dorazily v 10:07 z jejich DE účtu. Oproti stejnému výběru z 6.3. tedy peníze dorazily rychleji (v režimu D+0) a z jiného účtu. Způsob a rychlost odeslání peněz z T212 tedy asi závisí na něčem jiném, než jestli cílová banka podporuje či nepodporuje okamžité eurové platby.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 26. 3. 2025 13:51

Přesouval jsem teď mobilní aplikaci na nový telefon a od té doby mi T212 zamítá všechny platby kartou přes Google Pay. Setkal jste se s tím někdo? (Platba s přímým zadáním údajů karty je vždy OK.)
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 27. 3. 2025 00:09

Zkus kartu z GP odstranit a následně zase přidat
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 27. 3. 2025 00:39

Díky moc, Miloši, pomohlo to. :tleskani 8-D

Ještě byl podobný problém s Monetou. Podle infolinky je to tím, že tam mají ochrannou lhůtu po přesunu aplikace na nové zařízení - prvních 24 hodin nelze dělat aktivní operace.

Všechny ostatní karty přežily přesun na nový telefon bez úhony.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 1. 4. 2025 02:05

Poradil by mi nekdo s presunem penez?

Mam nove hlavni balik kde mam cca 3000czk t212 Invest.

Nove aby slo zaplatit musim penize presunout do
Balik na utraceni.
Jenze tam me pustilo prevest jen 1000czk.

Jak tam prevedu teda jeste zbytek?
Tlacitko je uz zasedle a nepusti to.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod hyper9 1. 4. 2025 10:17

Tahle situace u mě nikdy nenastala, vždy mi šlo přesunout všechno.

Napadlo mě, jestli třeba nejde o peníze z nějaké akce, kdy T212 po určitý čas blokuje odeslání pryč - typicky příjem z uvítací akcie zdarma.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 2. 4. 2025 05:54

Ne jde o penize z moji karty. Dobil jsem kartou CSOB svuj ucet t212 invest kde lze az dat 60 000czk.
Nyni jsem utratil z baliku na utraceni, je tam 800czk asi a v hlavnim baliku asi 1600czk.
Ted nekde presunout do baliku na utraceni ani 400czk, takze jak tyto penize mohu utratit?

Proste sluzba k nicemu, jeste ze uz tam vic nejdu davat.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod slavo963 2. 4. 2025 07:45

Tak jim napis na support. U mne s T212 nemam zadne problemy, po overeni vsech moznych a nemoznych karet a uctu muzu presouvat penize ruzne jak chci(invest-CFD, hlavni balik-balik na utraceni, in-out platby...), vcetne dobijeni CFD uctu kartami bez limitu.

Pro info, platby zaloh PPAS uz nejsou honorovane cashbackem...pravdepodobne PPAS zmenilo MCC, protoze T212 kody neaktualizovalo
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 2. 4. 2025 08:36

ripper6 píše:Proste sluzba k nicemu, jeste ze uz tam vic nejdu davat.

Služba je to dobrá, dle všeho je to jen nějaký individuální problém, kontaktuj support.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 2. 4. 2025 14:21

ripper6 píše:Poradil by mi nekdo s presunem penez?

Mam nove hlavni balik kde mam cca 3000czk t212 Invest.

Nove aby slo zaplatit musim penize presunout do
Balik na utraceni.
Jenze tam me pustilo prevest jen 1000czk.

Jak tam prevedu teda jeste zbytek?
Tlacitko je uz zasedle a nepusti to.

Máš tu kartu, kterou jsi dobíjel, u T212 ověřenou? U neověřených jsou nějaká omezení na nakládání s prostředky.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod barnyss 3. 4. 2025 17:38

Taky to tipuji na nevěřenou kartu.
barnyss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kecinzer 7. 4. 2025 13:30

Jak je to aktuálně s výhodností nákupů v zahraničí (Německo, Polsko). Stále platí, že nejvýhodnější je použít T212 (když se připočte ten cache back), nebo už je obecně výhodnější Partners?

Osobně vidím v Partners hlavní výhodu v tom, že když si tam pošlu nějaký větší balík na utrácení, který neutratím, tak pak nemám problém si ho poslat zpět.
kecinzer
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka