Karta Trading 212

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tmx643 5. 5. 2025 21:14

Od 5.6. se snižuje limit cashbacku z 23 EUR na 15 EUR (takže pro české účty asi na 400 Kč) měsíčně. A bude se vztahovat také na všechny Invest Cashback Promoce po tomto datu, tj. těch právě představených 1,5 %.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod kecinzer 7. 5. 2025 09:26

Poradil by mi někdo, jak v aplikaci přepnu, abych viděl hodnotu akcií v její měně (tedy např. USD) a ne v CZK.
Zároveň nějak nemohu najít, kde najdu pohyb dividend. V Revolutu to krásně vidím, ale tady to prostě nemohu najít.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod milanBrno 7. 5. 2025 12:31

Mena se zobrazuje v mene uctu. Stejne jako na Revolutu.
Dividendy najdes v Historii (bud u kazde akcie a nebo u celeho uctu, kde jsou i uroky)
Nove se daji akcie filtrovat i dle data nakupu (kvuli casovemu testu).
Pozn. Nic takoveho jsem u XTB nenasel...
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod kecinzer 9. 5. 2025 10:35

Díky Minale, už jsem našel tu historii.
Ohledně té měny je to ale matoucí. Na Revolutu mám default taky CZK, ale hodnota USD akcií se zobrazují v USD a připisují se i dividendy v USD. Tady jsem našel v historii, že se mi připsaly CZK.
Raději bych kdybych to mohl obchodovat v USD, někdy se mi hodí držet USD bez konverze na CZK - dělám to tak v Revolutu.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod milanBrno 9. 5. 2025 13:54

Jak jsem psal, ja mam hodnotu v CZK u obou. U Revolutu to lze asi nastavit (kdyz to mas jinak), kazdopadne u T212 nelze.
U obou muzes obchodovat v USD (bez konverze). Coz zase najdes v nastaveni, kde volis menu ve ktere nakupujes nebo prodavas...
Dividendy jsou ale vzdy v czk (kdyz mas czk ucet). V tomhle je Revolut lepsi.

Nedavno byl dolar za 21,50 kc. Tak jsi mohl na T212 nakoupit (smenit) a pak v budoucnu utracet za akcie...(stejne jako v Revolutu)

T212 je hodne variabilni oproti xtb. Treba nakupy v poobchodnich hodinach, kdy casto nakoupis levneji.
XTB neumozni zadat ani limitni prikaz natoz nakoupit...
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod SamerLP 12. 5. 2025 19:25

tmx643 píše:Mají v tom bordel, jako v mnoha věcech. Ta akce nezačíná dnes. Já měl aktivovat do 28.5. s platností na 2 měsíce. Aktivoval jsem včera a ukázalo se, že platí do 3.7., nyní mi najednou svítí že do 5.7..

A je v tom ešte väčší bordel. Neviem ako iným, ale mne dnes prišiel e-mail, že cashback bude 1%, ale len od 12.5. do 15.7. Ale s tým, že do 5.6. je mesačný cashback tých 23€ a po tomto dátume tých 15€.

Ale ten e-mail jeho názov je dosť zavádzajúci. Napíšu: "Zvyšujeme tvůj cashback na 1% – od 12. května". A potom v obsahu uvidíš, že je to teda dočasne do toho 15.7... čo je škoda, mohli už nechať nastálo aspoň to 1%.
SamerLP
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Vasek06 12. 5. 2025 19:45

Mám to taky tak, je to lepší než nic.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 12. 5. 2025 19:51

Mne meil neprisel, mam teda 1,5% do investic. 1% CB je bez nutnosti zainvestovani?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Vasek06 12. 5. 2025 19:53

Mrkni do hromadných ...
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 12. 5. 2025 19:58

Mozna to posilaji v davkach, nemam to ani ve spamu...
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Vasek06 12. 5. 2025 20:02

A co aplikace - cashback - info ?
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 12. 5. 2025 20:57

Jo, tam je to přesně popsané, 1% CB, 1.5% při investování.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Suky. 24. 5. 2025 09:33

Ani jsem si nevšiml, že karta nemá magnetický proužek.
Došlo mi to až v Maroku, kde bankomaty kartu bez proužku ignorují - kartu jednoduše nevtáhne dovnitř.

Naštěstí další karty proužek měly...
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod morgRing 25. 5. 2025 12:02

Včera v Bratislavě u náměstí SNP v Bille při placení vyskočilo DCC na terminálu. Tak bacha.
morgRing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mareka 30. 5. 2025 08:02

Toleruje Trading opakované dobíjení CFD účtu kreditkou a následný převod financí na Invest účet - Balík na utrácení (pro platby jejich kartou)?
mareka
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka