Karta Trading 212

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fijosh 4. 1. 2025 19:39

Viz zdejší vlákno o Partners bance - viewtopic.php?p=13846012#p13846012
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pezzay 4. 1. 2025 22:42

PlesnivyKun píše:Tak to vypadá že zatím nechali zapnutej cashback 1,5 % :-D

.. potvrzuji.. zatím za platby z prvního a druhého ledna CashBack 1,5%
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 4. 1. 2025 23:02

Pro starší účty vedené pod UK entitou tato karta stále není nabízena - má někdo zkušenost s uzavřením účtu a znovuotevřením pod (tuším) kyperskou entitou - projde to vůbec (u některých společností je docela problém se bývalým klintům opět onboardovat)? U T212 mám i menší portfolio, ale už jsem se trochu smířil s tím, že bych ho rozprodal (resp. to stejně reinvestuji do DIPu), abych kartu mohl získat...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 6. 1. 2025 08:52

Tak platby z 4.1. připsané 5.1. už mají cashback 0,5 %.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod TnT2 6. 1. 2025 10:33

Já jsem za platbu ze 4. 1. dostal cashback 1,5 %.
Curve karta promo kód na £5: RG7YB | Bondster promo kód: 0539 | Mintos kód: 21GMHB | Portu na 3 měsíce zdarma? Stačí SZ.
TnT2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tmx643 6. 1. 2025 10:42

Aha, pravda, problém je v tom, že za nákup v Globusu jsem nedostal cashback (nákup byl téměř přesně dvojnásobek jiného nákupu v ten den, proto jsem viděl celkových 0,5 % cashback z plateb 4.1.).
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod Torns 6. 1. 2025 21:45

Tak teda já. Za platby ze 4.1. jsem dostal zpět 0,5 %.
Torns
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ripper6 14. 1. 2025 18:15

Chci se zeptat, abych vyuzil bezurocne obdobi, pujde me karta T212 dobit kreditkou?

Treba CSOB MC World Premium kk a treba UCB Visa kk :)
Dobit CZK a uvnitr apky smenit na meny napr dolary. Pujde to?
Castky tak odhadem 2x 20 000czk.

Zaujal me tam vyber z ATM az 400 liber / mesic vs Revolut kde je ten limit mensi. Jenze me byse hodilo mit tuto moznost, kdyz bych potreboval i mimoradne vybrat z bankomatu v zahranici a to temer vzdy vyberu (limit Revolutu 200eur je malo a vyssi se me priplacet nechce).
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Milos 14. 1. 2025 18:33

Kreditkou lze dobíjet, ale celkově můžeš kartami dobít částku odpovídající hodnotě 2000EUR. Pak se účtuje poplatek 0,7%. Bez omezení případně můžeš kartami dobíjet CFD účet a následně zdarma převést peníze na Invest účet.
Směna měny v appce normálně jde, pro placení kartou to ale není nutné, směna při platbě kdyžtak proběhne automaticky.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod ripper6 14. 1. 2025 18:43

Super, tak tohle by me mohlo vyhovovat na moji expedici v zahranici. Ten limit 2000eur by uz byl dostatecny, pocitam ze na mesic :)

-- 14. 1. 2025 18:46 --

Za jak dlouho realne doruci fyzickou kartu?
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod milanBrno 14. 1. 2025 18:54

Milos píše:Kreditkou lze dobíjet, ale celkově můžeš kartami dobít částku odpovídající hodnotě 2000EUR. Pak se účtuje poplatek 0,7%. Bez omezení případně můžeš kartami dobíjet CFD účet a následně zdarma převést peníze na Invest účet.
Směna měny v appce normálně jde, pro placení kartou to ale není nutné, směna při platbě kdyžtak proběhne automaticky.

Kreditky jsou blokovane a lze dobijet jen debetkama...

Edit: omlouvam se, ale vypada to, ze chyba je pouze v mem (starem) telefonu (Samsung a Sony)
Naposledy upravil milanBrno dne 14. 1. 2025 19:51, celkově upraveno 1
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod hyper9 14. 1. 2025 18:59

Ten limit 2000 € bohužel není měsíční, ale platí pro celou dobu existence účtu.

Teď jsem vyzkoušel dobití kreditní kartou a funguje to bez problémů.

Jinak v prosinci tu padla informace, že nabití kreditkou přes ApplePay nefunguje, zatímco přímé použití kreditky nebo přes GooglePay je OK. Já používám kreditku přímo.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 14. 1. 2025 19:29

@milanBrno: Mě v prosinci dobití KK normálně fungovalo, jestli se něco změnilo teď v lednu, to nevím. Jinak před měsícem se zde na toto téma už také diskutovalo a problém byl jen v kombinaci KK+ApplePay, viz. viewtopic.php?p=13836316#p13836316

@ripper6: Plastová karta stojí 4,95EUR a řekl bych, že skoro nikdo ze zdejšího osazenstva si ji neobjednal a většina má jen virtuální kartu. Dodací termín plastové karty bych odhadoval na 1 až 2 týdny.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod ripper6 14. 1. 2025 20:14

Diky! Fyzickou prave potrebuji, protoze bez fyzicke nevyberu z bankomatu a nebo nepujde zaplatit :)
Je teda dost spatne, ze to dobiti max 2000eur je na celou dobu existence uctu, ale i tak bych to prave docela vyuzil. Tudiz i v takovem pripade se me to vyplati.
A nemam Apple, ani Google Play placeni nepouzivam, jen primo kartou to chci.

Jo to jsme se ptal, abych to stihl, to by slo.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod slavo963 14. 1. 2025 20:23

Kdyz budes nabijet zejmena CZK kartami, tak doporucuji zalozit ucet v CZK, a po otevreni CFD uctu(kdyz udelas ten jejich test/dotaznik), muzes nabijet bez poplatku CFD a prevadet na investicni ucet(otazkou je, kdy to zrusi, prepokladam, ze to nepujde navzdy)
slavo963
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka