Lexx píše:Co si budem povídat, SIPO je dnes už hrozná ptákovina. Máš mou poklonu za to, jak se z každé nevýhody snažíš udělat výhodu, to třeba já neumím.
SIPO je stará ale velmi dobrá a užitečná služba a to i v současné době. Ty se zase snažíš z každé výhody dělat nevýhodu.
S474N píše:On tu nekdo na foru meni banky nebo jen pridava? A pokud by i menil, tak je problem pouzit bankovni mobility?
Ano, pokud toto fórum čteš tak by jsi mohl vědět, že tu často lidí píšou, že kvůli i nějaké maličkosti z takové banky odchází jinam ke konkurenci. Při změně banky se asi dá na převod SIPO použít i bankovní mobilita, ale ne každý che původní banku rušit a pouze svoji bankovní aktivitu přesouvá do jiné banky.
S474N píše:Ja teda nevim, ale u SIPO uz nevidim ani jednu vyhodu, ale rad si necham otevrit sve zaslepene oci.
Tak to by možná byl nejvyšší čas aby jsi navštívil očního lékaře.
losalamos píše:Mi zase přijde výhodnější připravit se předem. Klidně si v případě potřeby (změna banky) převedu několik trvalých příkazů a inkas, než být vycukaný ze zkostnatělého SIPO. Klidně si upravím výšku trvalého příkazu, aniž by mě to obtěžovalo.
Mne to zase připadá, že se řídíš heslem, že proč něco dělat jednoduše když to jde i složitěji.
losalamos píše:Naopak myslím, že pokud máš na SIPO určitou volnost ve výškách plateb = nemusíš se start, právě v tom případě ztratíš přehled komu, co a proč platíš v jiné výši, než jsi byl zvyklý.
Na SIPO mám všechny platby hezky přehledně vypsané i s částkami kolik komu a za co platím a žáden přehled tím neztrácím.
losalamos píše:Taky je např. otázka, kolik lidí a jak často mění banku aby ho tyhle jednorázové kroky vůbec nějak donutily k zamyšlení, jestli je pro něho SIPO výhodné/nevýhodné.
Tu na tomto fóru je těch lidí myslím dost, ale je jedno kolik jich je. Tu jde o to, že v případě změny banky je jednodušší převést pouze jedno SIPO než několik příkazů.
Lidi je zbytečné vymýšlet různé argumenty proti SIPO když jsou to většinou samé naivní nesmysly které se dají snadno vyvrátit. Pouze se tím ztrapňujete. Myslím, že většině z vás jde ale pouze o trollování.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10