špecifickýtrh:
Nejde o číslo SIPO. To se získa při založení toho SIPO, samozřejmě na poště. Jde o změnu placení toho již založebého SIPO např. z hotovosti na bezhotovost inkasem z účtu v bance. Pamatuji si, že jsem kdysi před několika léty vyplňoval nějaký
takový formulář asi na změnu zasílání z poštou na e-mail a pak s tím byl na poště a tím se asi to SIPO změnilo z hotovosti na bezhotovost a mohl jsem si pak v bance nastavit inkaso na to SIPO. Jak to přesně bylo to si už ale po několika létech nepamatuji a ani nevím jestli ten formulář je ještě aktuální, protože na stránkávh ČP jsem ho nikde nenašel.
minarjo:
V tom článku je mj., že "
Pokut už SIPO inkasem z účtu platíte, také pro vás akce neplatí.". Takže pokud už SIPO inkasem z účtu platím (ne z toho Poštovní účet) tak by podle toho pro mne tato akce asi neměla platit. Autor toho článku si asi plete zřízení SIPO na poště se zřízením inkasa na SIPO z účtu což se nastavuje v bance např. přes IB nebo v případě toho Poštovní účet to možná jde i na poště a jsou to dvě rozdílne záležitosti.
Jinak celá tato akce a její podmínky jsou dost zamotané a nejasne a také to asi není akce ČP ale ČSOB.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10