PayPal a vše o něm

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod zakola 7. 3. 2024 12:13

Již několik let se nemůžu dostat na svůj účet PayPal. Můj přístupový mail souhlasí, ale přístupové heslo ne. Když kliknu na obnovení hesla, podá mi to zprávu: něco se pokazilo, zkuste to znovu. A ať to zkouším jak chci, tak se to pořád opakuje, a i když počkám několik dní, tak je to to samé. Nový účet na ten samý můj mail založit nejde. Máte někdo nápad co s tím? Děkuji.
zakola
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 7. 3. 2024 12:42

Poslal bych dotaz do PayPalu :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Zedna1 7. 3. 2024 12:54

Mozna to muze souviset se zpoplatnenim, ktere u Paypalu pred nekolika lety probehlo.

Mozna pak zrusili ty neaktivni ucty, ktere by jinak kvuli poplatkum sly do minusu? To je ale jen moje domnenka, ja jsem tenkrat kvuli tomu zpoplatneni ucet u PayPal zrusil.

Detaily k tomu by mohly byt i zde v historii tohoto vlakna ...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hemirt 19. 3. 2024 17:43

Jsem netušil, že paypal je takhle nepřátelský k normálnímu vybrání peněz. Přišlo mi tam pár desítek dolarů a kdybych je chtěl vybrat jako dolary na dolarový účet v čr - tak mám smůlu to nejde.

Existuje možnost přidat US banku, ale i v tom chtějí 3 % poplatek (plus samozřejmě potom by byly poplatky us banky, případně jiné), takže jsem se ani nedíval na to, co by to stálo založit si wise účet.

Ale tak to už je rovnou jedno si to převést na koruny s jejich kurzem... Se divím že často slyším, že existují lidé co paypal používají.

Případně ještě existuje asi možnost zaplatit přes paypal něco v dolarech, ale tak to nemám co.
hemirt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vpe 21. 5. 2024 15:22

Stejný princip poplatku za neaktivitu má tuším i XTB možná i Degiro, pokud tam nic nedrží the ani neobchoduje the, tak vám bude strhávat poplatek až do vynulovani účtu.. tedy pokud se dostanete na duel tak do mínusu už strhávat nebudou…

A kdo by věděl moje otázky na PayPal napsané tu viewtopic.php?p=13726428#p13726428 ?
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod peter23p 21. 5. 2024 15:47

Skrill je má také. Po půl roce bez aktivity začne strhávat 5€ měsíčně.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod goropes 24. 7. 2024 14:00

je mi jasné, že nejlepší je se paypalu vyhnout obloukem, ale když některé platby můžu přijmout jen tam, řeším, jak je dostat pryč.
část příjmů je v USD, část v EUR, část v GBP.

konverze je tu velmi nevýhodná, takže té se chci ideálně vyhnout.
je nějaká možnost, jak ty zůstatky přetáhnout na Revolut, Wise nebo nenabízí paypal nějakou virtualní kartu, kterou bych to mohl vytáhnout nebo tím zaplatit?
goropes
Mírně pokročilý

Předchozí stránka