ING konto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fremantle 3. 9. 2014 05:54

STSCHvojkoviceBrod: Ano, platí. Doporučující klient uvede kód, ze svěho IB (s čím neporadím, protože tam žádný nemám :-\), dostane 300 Kč a doporučený lepší úročení na 3 měsíce...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod lukaszv 3. 9. 2014 06:19

Jestli akce ještě trvá nevím, ale kdyžtak můžeš použít kód 4628106.
lukaszv
Návštěvník

Odeslat příspěvekod STSCHvojkoviceBrod 3. 9. 2014 10:53

A je to tedy účet úplně bez poplatků, že? Otázka 2: Založení jde komplet online, zrušení na kiosku?
STSCHvojkoviceBrod
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 3. 9. 2014 11:31

Sazebník máš na jejich stránkách, není to nic složitého na nalezení: http://www.ingbank.cz/ing-konto/dulezit ... /sazebnik/

Sjednat online (teda úplně - podobně jako třeba u Air Bank) nelze, podepsaná smlouva se odesílá s kopiemi dokladů poštou v odpovědní obálce. Výpověd smlouvy lze také poštou, na stránkách je taky ke stažení formulář k vyplnění...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Smurfik 3. 9. 2014 11:59

Něco se změnilo? Ještě nedávno šlo ING Konto sjednat komplet online.
Smurfik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod retron 3. 9. 2014 12:37

taky si myslim ze ING konto lze sjednat online komplet, pouze je tam nutne zaslat castku z registrovaneho uctu, obalkova metoda byla nutna drive
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod fremantle 3. 9. 2014 12:59

Je to možné, já si to už sjednával hodně let nazpátek, takže jak to je od té doby jsem už nesledoval. Nemůžu si ani měnit transakční účty v IB, neb nemám nastaveny autorizační SMS klíče (ale řešit to nebudu, stejně mám skoro dva roky na účtě nulu)...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 3. 9. 2014 13:08

o autorizacni klice lze zazadat via IB, zaslou je doporucene postou do dvou dnu, pak jiz lze temer vse menit v IB vc. transakcni uctu
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod fremantle 3. 9. 2014 13:10

To vím, že stačí zažádat, ale stejně ten účet k ničemu nevyužiju. :-)
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod lukaszv 3. 9. 2014 13:11

Zakládal jsem před 2 týdny a scany dokladů se posílají přes internetové bankovnictví.
lukaszv
Návštěvník

Odeslat příspěvekod smajlik2 3. 9. 2014 16:54

retron píše:Do kampaně, v níž je možné zakládat Zvýhodněné vklady, mohou být zařazeni pouze klienti, kteří jsou majiteli právě jednoho aktivního ING Konta, a to déle než 12 měsíců, a v posledních 12 měsících spořili, tzn. že jejich vklady na ING Konto převýšily jejich výběry.
http://www.ingbank.cz/ing-konto/zvyhodn ... dnenyvklad

Tak to mi Zvýhodněné vklady letos asi nenabídnou, když jsem nedávno všechno přesunul a mám tam nulu :-(
smajlik2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 3. 9. 2014 17:22

ING podle mne dela spatnou politiku, kdyz vyssi sazdby nabizi jenom novym klientum.
Mne nabidli 0,8%, sorry, ale ucet pujdu zrusit(bylo mi receno, ze po roce od zruseni budu mit vyhody jako novy klient a moznost ziskani akt. bonusu)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod msimcard 3. 9. 2014 23:13

slavo963 píše:ING podle mne dela spatnou politiku, kdyz vyssi sazdby nabizi jenom novym klientum.
Mne nabidli 0,8%, sorry, ale ucet pujdu zrusit(bylo mi receno, ze po roce od zruseni budu mit vyhody jako novy klient a moznost ziskani akt. bonusu)

To ti jako řekl kdo? Toto si banky velmi dobře hlídají, aby to nešlo jen tak "očůrat"
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod franko_cz 4. 9. 2014 06:07

msimcard píše:
slavo963 píše:ING podle mne dela spatnou politiku, kdyz vyssi sazdby nabizi jenom novym klientum.

To ti jako řekl kdo? Toto si banky velmi dobře hlídají, aby to nešlo jen tak "očůrat"

Bude záležet na aktuálním znění VOP zda a jak to tam bude ošetřeno. V některých bankách to hlídají, jinde ne.
franko_cz
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka