ING konto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod STSCHvojkoviceBrod 4. 9. 2014 16:23

Takovej menší doraz, umí ING konto něco jako obálky v Airbank? Dnes jsem to založil a zatím to tam nevidím.
STSCHvojkoviceBrod
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod retron 4. 9. 2014 18:53

neumi...max neco mit na zvyhodnenem vkladu a neco klasicky, ale prostredky se prvne prevadeji ze zvyhodneneho vkladu

jinak akce 2% na doporučení oficialně pokračuje dnes mi to prislo do IB
Váš známý získá zvýhodněnou úrokovou sazbu 2 % p. a. na zůstatek do 1 miliónu Kč na první 3 měsíce.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod STSCHvojkoviceBrod 5. 9. 2014 16:31

A kde vidím, jaký že mám úrok? Zajímalo by mě, jestli to správně schroupalo ten doporučující kód...
STSCHvojkoviceBrod
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod barnyss 5. 9. 2014 17:30

Do ING schránky v internet. bankovnictví ti přijde zpráva: "Důležité upozornění - Nastavení zvýhodněného úročení 2 % p. a."
barnyss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod STSCHvojkoviceBrod 5. 9. 2014 19:24

A kdy?
STSCHvojkoviceBrod
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lukaszv 5. 9. 2014 22:22

Já jsem zakládal 25. 8. večer, a zpráva mi přišla 28. 8.
lukaszv
Návštěvník

Odeslat příspěvekod STSCHvojkoviceBrod 6. 9. 2014 07:47

Díky za info. A ta zvýhodněná sazba tedy platí až od přijetí zprávy, nebo už od založení?
STSCHvojkoviceBrod
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod libol 6. 9. 2014 09:07

Zvýhodněná platba platí na 5 měsíců ode dne "vyhlášení", ale jen na peníze, které na ten zvýhodnění vklad přesuneš.
Takže
- oznámí ti to - ten samý den přesuneš prachy - máš to na pět měsíců
- oznámí ti to - za měsíc přesuneš prachy - máš to na čtyři měsíce
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod STSCHvojkoviceBrod 6. 9. 2014 09:08

Já si teda myslím, resp. jsem si jistej, že jsou to jen 3 měsíce.
STSCHvojkoviceBrod
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 6. 9. 2014 09:12

Jo, asi jsou to 3M, to napíšou Tobě. Co já vím (ale s mojí paměti je to horší), na jaře bylo 3M 2% nebo 5M 1,5%. Ptal jsi se na začátek, a ten je v tom oznámení (zřejmě ten samý den) a přijde Ti pár dní po založení.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod STSCHvojkoviceBrod 6. 9. 2014 09:15

Ok, čili krom ING konta se mi tam objeví nějakej 2% vklad bez výpovědní lhůty?
STSCHvojkoviceBrod
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod retron 6. 9. 2014 09:30

pletete dohromady bonus za doporučení což jsou 2% do 1M na první tři měsíce od založení automaticky a Zvýhodněný vklad, který se objevuje v IB obvykle až po roce na základě obratu začátkem měsíce, což je 1,5% až na pět měsíců a musí se to na něj v IB převést (max 100 000 měsíčně), odchozí platby ovšem nejdříve jdou ze zvýhodněného vkladu.
detailni info na :
http://www.ingbank.cz/ing-konto/doporuc ... ni-klienti
a
http://www.ingbank.cz/ing-konto/zvyhodn ... dnenyvklad

někdy taky při inaktivitě konta ING pošle nabídku se zvýhodněnou sazbou automaticky, podmíněnou pouze zasláním částky na konto, ale to už se mi dlouho nestalo
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod drkarel 6. 9. 2014 10:11

Já nepletu. Nevím, jaké akce běží teď, ale na podzim 2013 a jaře 2014 běžely 2 akce souběžně - 1,5% na 5M a 2% na 3M (ta druhá nešla sjednat on-line, ale jen na pobočkách/kioscích), přičemž minimálně na 2% nebylo třeba doporučení.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod smajlik2 9. 9. 2014 06:14

libol píše:Budou to ti bulhaři - já tam měl 200kč (cca půl roku bez pohybu) a nabídku mám

Předtím půl rokem si vybíral nebo si tam měl nulu?
A zvýhodněný máš celý zůstatek?

-- 9. 9. 2014 06:16 --

drkarel píše:Díky. Víc, než jsem vybral, tam ani poslat asi nemůžu. :-) Myslím, že jsem vybíral 1M. Říkal jsem si, že zkusím tu pětistovku.

Pak prosím napiš jestli pětistovka pomohla?
smajlik2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod libol 9. 9. 2014 06:54

předtím jsem měly taky zvýhodněný vklad - až doběhl, tak jsem většinu peněz přesunul pryč a zůstaly tam cca dvě stovky. Potom tam byl jediný pohyb úroky.
mám zvýhodněno všechno co jsem tam teď poslal
libol
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka