Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Vy co jste už podobné nabídky vyzkoušeli myslíte, že má význam do toho jít? Nikdy jsem ještě do fondů neinvestoval a vůbec se v tom nevyznám. Spíše přemýšlím, že bych do toho možná šel kvůli těm 700 Kč a po připsání toho příspěvku bych peníze vybral a zrušil to pokud to půjde. Za jak dlouho po zainvestování je to možné zrušit a peníze vybrat? Jak je to s daněním výnosů? Někde jsem četl, že je to třeba danit? Strhává tu případnou daň banka tak jako z úroku na účtu a nebosi to musí každý sám nějak nechat zdanit?Pokud zainvestujete do 28. 2. 2017 alespoň 1000 Kč do některého z našich fondů, dostanete od nás příspěvek 700 Kč. Chcete se dozvědět více? Podívejte se na ingbank.cz/700.
vlazy píše:Ještě mne napadá otázka jestli je to investování do ING Podílových fondů nějak zpoplatněné, což by mohlo to celé i trochu znevýhodnit.
Právě nad něčím takovým přemýšlím. Za jak dlouho připisují ten bonus a za jak dlouho od založení to jde ukončit?Vasek06 píše:to Vlazy - asi nejefektivnější je pro Tebe, založit, počkat na bonus a ukončit,
Já si to ale takto nemyslím, že za měsíc se vložené peníze dají zhodnotit o 100%. Kdyby to tak bylo tak by do toho nemuseli lákat lidí těmi různými bonusovými akcemi a téměř všichni by se do toho hrnuli sami.Vasek06 píše:myslet si , že vložím 1000 a budu mím za měsíc 2000 je naprostá utopie,
Já tam ale u každého fondu vidím alespoň poplatek za správu, který je sice zahrnut v denní ceně cenného papíru, ale určitý i když skrytý poplatek to je.Vasek06 píše:jinak vybrané fondy u ING jsou bez poplatku !
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků