Minulý měsíc jsem se (spíše nevědomky) zúčastlil akce
Příspěvek 500 Kč. Na jejím základě bych měl teď 10.4. dostat příspěvěk do fondu 500 Kč. Tato akce stále běží - až do 31.7.2017.
V pravidlech nové akce se píše:
Akci nelze kombinovat s jinou další běžící akcí. V případě, že se klient zúčastní několika akcí, bude klientovi po splnění podmínek přiznán příspěvek pouze na základě jedné akce, a to ten pro něj nejvýhodnější. Když teď splním podmínky této nové akce, stane se co? Seberou mi již vyplacený příspěvěk 500 Kč (co když mezitím fond i s příspěvkem prodám?). Nebo mi dopřispějí rozdíl 1000-500 = 500 Kč?
-- 3. 4. 2017 19:44 --Krevety píše:Jestli to dobře čtu, tak je potřeba zadat investici do nového fondu, tedy né do těch, kde jsme v minulosti měli investice, nebo máme. Je tak?
Myslíte asi větu:
Příspěvek na investici do podílového fondu bude prostřednictvím ING Bank investován klientovi ING Podílových fondů do fondu, do kterého klient v období od 1. 4. 2017 do 30. 4. 2017 investoval poprvé. Já jsem z kontextu nabyl spíš dojmu, že jde o jazykovou neobratnost, a mělo být "
... do kterého investoval nejdříve". Vede mě k tomu několik důvodů, např. ten, že tato věta není uvedena v
Podmínkách pro získání příspěvku, ale v
pravidlech pro jeho připsání.
EDIT: odpověď z
klient1@ing.cz:
Dobrý den pane ...., zainvestovat můžete i do fondů, které jste dříve využíval.