ING konto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PULPANM 6. 1. 2020 10:07

Chlapci, klídek, chtěl jsem se jen poradit,radu jsem dostal, díky, pošlu vše zatím do Wustu a 30/1 pošlu prvních 100K na ING.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 6. 1. 2020 18:47

Ono zjednodušeně @drkarel píše v souladu s dotazem o lednu, kdy ještě vynětí z ING konta je bez následků, zatímco @evelista píše o únoru a dalších měsících, kdy už to bez ztráty části či celé (jedné či více) již vytvořené zvýhodněné úrokové obálky nelze. Tedy každý pes jiná ves (zde jiný měsíc), to je celý problém :D
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 6. 1. 2020 20:30

Tedy minarjo, alespoň od tebe bych čekal, že umíš číst. Já píšu o lednu a zmiňuji i riziko následků v dalších měsících. evelista má už v lednu strach z úrokového mínusu v metodě lifo (použiju-li jeho terminologii). Zbytek diskuse nemá cenu rozbírat.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 6. 1. 2020 21:19

Ano, souhlasím, já to myslel tak, že @evelista se bojí už v lednu toho, čeho by se měl bát až v únoru. Neboli že píše nevědomky o podmínkách února (při první aktivní obálce), ačkoliv to sám pasuje už na leden. Hlavně že už to je všem jasné, v tomto jsme si jen připomněli loňské podmínky, které ING z velké části až na částku stropu zkopírovala.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 6. 1. 2020 21:31

Jj, ba bych řekl, že i zpřesnila.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod MP007 7. 1. 2020 16:42

Tak dnes mi teprve naskočil banner 2% v IB.
MP007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milink 7. 1. 2020 16:48

Mně stále ne. Psal jsem i na podporu a odpověď byla:

Dobrý den

celou záležitost ohledně nezobrazení banneru jsem předal kolegům z oddělení stížností aby vše prověřili.
milink
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 8. 1. 2020 09:08

Kdyz aktivujete 2% pres banner, po odhlaseni a opetovnem prihlaseni to tam mate zpatky? protoze u mne kdyz kliknu po druhe/treti/ctvrte stale se to tvari, ze to teprve aktivuji. Abych neskoncil s tim, ze nic aktivovane mit nebudu. To opet programovali nejaci ****?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod OnderCZ 8. 1. 2020 09:16

Mně přišla den po aktivaci (kliknutí na banner) zpráva, že jsem se stal účastníkem akce ("...na vaše nové měsíční vklady jsme nastavili úrokovou sazbu 2 % p. a. až do 100 000 Kč na dobu 6 měsíců...").

Jinak ten banner tam mám stále, ale to je celkem jedno. Důležité podle mě spíš je, aby ti dorazila také ta zpráva.
OnderCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 8. 1. 2020 09:41

zatim nedorazila
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod xls 8. 1. 2020 12:01

Mě se taky dlaždice nezobrazuje, volal jsem tam, prý to je asi tím, že nemám povolené spamování, co jsem moc nepochopil, jaká je mezi tím souvislost. Když jsem se snažil to v profilu přenastavit, tak celé IB spadlo. Ať si trhnou, kvůli pár desetikorunám takové obstrukce.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 8. 1. 2020 13:21

Tak samosebou, ta dlaždice bude něco jako forma reklamy, takže moduly prohlížeče co reklamy blokují (typu AdBlock a podobné) to zobrazení dlaždice mohou blokovat spolu s další reklamou, záleží jak přísně to má kdo nastavené. Asi nejlepší tyto moduly před přihlášením do IB vypnout. To je stejné, jako když někdo využívá cashback portály pro online nákupy, ty také doporučuji tyto omezovače reklamy vypnout ještě před přesměrováním z cashback portálu na cílový eShop, jinak také nemusí dojít k správnému přenesení pro cashback potřebných údajů. Neboli většinou jsou reklamní bannery a funkce otravné, při těchto věcech to bez nich ale moc nejde :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod evelista 8. 1. 2020 13:37

omg to nemuze byt formou reklamy , si vypni adblock a stejnak ji tam neuvidis. spis tem lidem reknete kde presne je, ruku na srdce je to ten nejdebilneji vypadajici banner, myslim ze ho jen prehlizej
evelista
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 8. 1. 2020 13:51

Teď jsem se (letos poprvé) přihlásil do internetbankingu ING z mobilu (prohlížeč Chrome) a hned na mě vyskočila nabídka této obálkové akce s tím, ať klepnu na panel "Jdu do toho" vpravo dole na úvodní stránce. Klepnul jsem na něj (jiný tam v ořezané verzi IB pro mobilní prohlížeč ani není) a jsem přihlášen. Takže komu to zlobí v IB pro desktop, zkuste se do IB přihlásit v prohlížeči mobilu, je jednodušší.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 8. 1. 2020 14:14

Já se přihlásil k akci dávno, dostal jsem v IB zprávu, že jsem byl zařazen do akce 2 % ale jakmile se odhlásím a zase přihlásím, vyskočí hláška, jestli si chci aktivovat 2 %.
Nějakej renonc a nebo je to proto, že ještě nemám 1. obálku
PULPANM
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka