ING konto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod milink 8. 1. 2020 14:34

Já zkoušel všechno možné - jiný prohlížeč, vypnout adblock, zapnout povolení posílání reklam v profilu. Teď dokonce i ten mobilní prohlížeč a stále vidím jen "Novinky ze světa ING" (viz příloha) a to i v mobilní verzi, kde je opravdu jen zůstatek a tento jeden baner.

Fakt nechápu, co v ING vyvádí...
Přílohy
ing.png
milink
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 8. 1. 2020 15:08

To je fakt divný
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 8. 1. 2020 15:21

Tak možná bude stačit ještě počkat, asi to doplňují postupně. A jsi si jistý, že splňuješ všechny podmínky, třeba tu pro staronové klienty? Pokud měl někdo ING konto v minulosti zrušené a pak si ho založil znova (třeba kvůli této či jiné akci), může se zapojit jen tehdy, pokud bylo zrušené nejpozději 31.12.2018. Stejně tak ten, kdo využívá nyní jinou formu úrokového zvýhodnění na X měsíců, tak se může zapojit až poté, co mu tato výhoda skončí.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod evelista 8. 1. 2020 15:52

Smaz ten adblok ( ano rovnou smaz) zapni si anonymni rezim a znova to checkuj. Diky za reakci.
evelista
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xls 8. 1. 2020 15:53

Můj účet vypadá stejně jako ten snímek obrazovky, u manželky taky to samé. Samozřejmě v anonymním režimu taky. Zase to vymysleli tak složité, že nejsou schopní to ani naprogramovat.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod Markil 9. 1. 2020 12:02

OnderCZ píše:Mně přišla den po aktivaci (kliknutí na banner) zpráva, že jsem se stal účastníkem akce ("...na vaše nové měsíční vklady jsme nastavili úrokovou sazbu 2 % p. a. až do 100 000 Kč na dobu 6 měsíců...").

Jinak ten banner tam mám stále, ale to je celkem jedno. Důležité podle mě spíš je, aby ti dorazila také ta zpráva.

Já klikal 6.1 večer. Mail stále nemám... Dorazil už někomu, kdo psal, že taky nepřišel? Dnes jsme klikali na jiném účtu v rámci rodiny, tak uvidím, co bude...
Markil
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drummond 9. 1. 2020 12:10

Markil píše:
OnderCZ píše:Mně přišla den po aktivaci (kliknutí na banner) zpráva, že jsem se stal účastníkem akce ("...na vaše nové měsíční vklady jsme nastavili úrokovou sazbu 2 % p. a. až do 100 000 Kč na dobu 6 měsíců...").

Jinak ten banner tam mám stále, ale to je celkem jedno. Důležité podle mě spíš je, aby ti dorazila také ta zpráva.

Já klikal 6.1 večer. Mail stále nemám... Dorazil už někomu, kdo psal, že taky nepřišel? Dnes jsme klikali na jiném účtu v rámci rodiny, tak uvidím, co bude...

Mas to v IB, mailem nic nepřijde, jen zprava v IB
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod OnderCZ 9. 1. 2020 12:11

Přesně tak, žádný mail, jen zpráva v IB.
OnderCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 9. 1. 2020 12:40

Přesně tak, já se v IB přihlásil včera a dnes tam v části Zprávy to mám potvrzené (s včerejším datem, došlo to tam tedy už včera). Ono obecně o těchto kampaních (i průběžně během trvání v jednotlivých měsících, kolik v které obálce je) ING informuje přes tyto zprávy ve svém IB, to i vloni.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 9. 1. 2020 12:46

jo, v IB spravu mam. Ale je to zmetocne napsane, vyplyva z toho jakoby melo jit o jenom 100 000 na 6mes...
na vaše nové měsíční vklady jsme nastavili úrokovou sazbu 2 % p. a. až do 100 000 Kč na dobu 6 měsíců.

Nezapomeňte, abyste z úspor měli co nejvíce a zvýhodněná sazba vám zůstala zachovaná, nechejte si převedené peníze v obálce růst po celou dobu 6 měsíců.

Pro připomenutí zasíláme pravidla nabídky, která jste odsouhlasil při přihlášení do kampaně.

Přejeme vám hezký den,

Vaše ING
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod MP007 9. 1. 2020 13:00

Mám za to, že jen nestíhají. Mně naskočil banner 7. v úterý, aktivoval jsem to identicky na dvou různých účtech a dodnes je potvrzující zpráva jen na jednom z nich. Do konce měsíce je pořád dost daleko ;-)

slavo963: Počítám, že se stejná aktivace bude dělat každý měsíčně zvlášť.
MP007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drummond 9. 1. 2020 13:41

Tak jestli se na ten banner bude muset klikat každý měsíc, a přihlašovat se pokaždé k akci, tak to by teda bylo poměrně hodně dementní.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod Markil 9. 1. 2020 14:04

dementní jo, ale min. jednou za měsíc se tam stejně přihlásím, když už tam zase budou peníze, takže kliknout na banner už nebude takový problém. Jenom to oproti loňsku zase zkomplikovali, asi aby ulovili více oveček, které něco nezvládnout - třeba zapomenou kliknout...

Jinak díky, v IB ve zprávách to je. Nenapadlo mne, že jde o zprávu do IB a já do toho ING nechodím, když nemusím...
Markil
Nadšenec

Odeslat příspěvekod evelista 9. 1. 2020 14:06

kazdy mesic urcite ne, to by museli kazdy mesic vyhlasovat special akci,tady ses prihlasil jen k akci, ne k akci leden, unor atd.
evelista
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 9. 1. 2020 17:37

Nechapu je. Tak chteji vklady nebo nechteji? Proste dam nejakou akci a kdyz ziskaji dostatek prostredku, tak ji zrusim a tak dokola...
slavo963
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka