U nich účet nemám, u ING ano. A než zakládat nový účet, raději využiju tuto akci. Navíc bývá s online založením účtu problém. Třeba u Monety jsem měl smůlu a účet jsem nemohl založit.PULPANM píše:A co Wustenrot 1,7 % na 12 měsíců?
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
U nich účet nemám, u ING ano. A než zakládat nový účet, raději využiju tuto akci. Navíc bývá s online založením účtu problém. Třeba u Monety jsem měl smůlu a účet jsem nemohl založit.PULPANM píše:A co Wustenrot 1,7 % na 12 měsíců?
OnderCZ píše:Ono všechno narvat do akcií taky není to pravé ořechové.
dr._lukas píše:nemíchám...bodyczech píše:@dr._lukas: Nemícháš dvě akce dohromady?
Teď to zkouším počítat a pokud budu mít účet s úrokem 1,6 % na celou částku bez nějakých omezení, tak ING nikdy nebude lepší.xls píše:Ono není ani tak důležité, kolik to hodí, ale spíš kolik to hodí na rozdíl třeba od konkurenčního účtu s flat úročením 1,6 %. A tady už se dostáváme na pár stovek, které mi už za ty opičky nestojí (nehledě na to, že mi to ani v jednom ze 2 IB tu aktivační dlaždici neukazuje).
regin píše:U nich účet nemám, u ING ano. A než zakládat nový účet, raději využiju tuto akci. Navíc bývá s online založením účtu problém. Třeba u Monety jsem měl smůlu a účet jsem nemohl založit.PULPANM píše:A co Wustenrot 1,7 % na 12 měsíců?
regin píše:Mně šlo hlavně o to, že některé banky (nevím, jestli většina) vyžadují při zakládaní online jako druhý doklad řidičak nebo pas (nemám ani jeden) a bez nich to prostě dál nejde.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků