ING konto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Havers 14. 3. 2021 16:34

filip893:

Díky za info. Já se převést do RB nechám. Všechny fondy u ING mám v CZK.
Jinak tedy čekám, že za pár let RB zvýší vstupní poplatky do "převedených" fondů na český bankovní průměr. :-(
Havers
Diskutér

Odeslat příspěvekod petr s 14. 3. 2021 21:34

Kdyby jen zvýšili vstupní poplatky, ale já se obávám jak dlouho budeme moci přes RB obchodovat než ty počty fondů zkrouhnou.
petr s
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod trinchin 16. 3. 2021 00:20

Dneska přišel mail. tak jdu nasypat 299,99k do ING a pak převest do RB

Vážený pane,

jsme potěšeni, že jste již naším klientem a můžete nyní u Raiffeisenbank pokračovat ve výhodném zhodnocování úspor z ING.

Jak už jste byl informován / byla informována, ING nebude nadále poskytovat služby osobního bankovnictví a pro své klienty domluvila exkluzivní podmínky u Raiffeisenbank.

Pro klienty ING, kteří již jsou zároveň klienty Raiffeisenbank, je postup velmi jednoduchý.
Převeďte své peníze z účtu v ING na již existující běžný osobní účet u Raiffeisenbank a obratem můžete využívat:

Zvýhodněné úročení 1 % p. a. pro zůstatek do 300 000 Kč a 0,2 % p. a. pro zůstatek nad 300 000 Kč na 1 rok. Platí pro částku převedenou z ING.

Jednorázový bonus 500 Kč připsaný k Vašim převedeným financím.

Rádi bychom připomněli, že zvýhodněné úročení poskytujeme na běžném účtu, proto převedené prostředky, které chcete zhodnocovat, ponechte na tomto běžném účtu a nepřevádějte na účet spořicí.
Pro získání zvýhodněného úročení a bonusu 500 Kč je nutné peníze z ING do Raiffeisenbank převést do 31. 8. 2021.

Peníze můžete z ING do Raiffeisenbank převést také pomocí služby „Převod běžného účtu do Raiffeisenbank“, při jejímž využití jednoduše rovnou uzavřete původní účet u ING.

Více o „Převodu běžného účtu do Raiffeisenbank“ naleznete
trinchin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jenda_s 16. 3. 2021 09:39

máš v ing jen spořící účet nebo i fondy?
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trinchin 16. 3. 2021 10:18

Pouze spořák
trinchin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bodyczech 16. 3. 2021 13:39

Kdy jsi aktivoval souhlas s přenosem od ING? Tedy pokud v tom mají nějakou časovou posloupnost a ne jen náhodnou generaci z dtb...
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod trinchin 16. 3. 2021 14:03

18.2.
trinchin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Linda z Rb 16. 3. 2021 14:43

Dobrý den všem,

nejdříve bychom chtěli přivítat Mirka v naší bance. :-) Mirku vítejte a děkujeme, že jste se podělil o zkušenosti s přestupem. Pro nás všechny jsou to přínosné informace. Děkujeme za důvěru.

1. Máme velkou radost, když vidíme zájem zkusit spořit s naší bankou. Zároveň Vás prosíme, abyste, pokud to bude možné, pro převod účtu vyčkali na telefonát z RB. Je to pro Vás nejpohodlnější a nejrychlejší způsob přechodu.

2. Konkrétní nabídka pro klienta ING je dle toho, jestli má nebo nemá u RB běžný účet. Pro konkrétní znění, prosíme, využijte tento odkaz https://www.rb.cz/osobni/ucty/ing a zadejte, jestli máte nebo nemáte účet v Raiffeisenbank. Pod nadpisem ,,Jak vypadá nabídka úročení?“ máte svou nabídku.

3. Po připsání částky z ING na BU u RB bude v internetovém bankovnictví vysvícen banner, na který když kliknete, bude Vám bonus 500,- Kč převeden na BU. Bonus není podmíněn žádnou délkou vztahu, tedy jak dlouho zůstanete u RB.

Nejistota může pramenit z nedostatku informací, proto děkujeme, že je sdílíte mezi ostatní.

Přejeme hezký den. Linda z Raiffeisenbak
Linda z Rb
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod x-hunter 16. 3. 2021 16:58

Je možné, jako stávající klient s účtem se specifickými parametry, založit další běžný účet, kam převedu prostředky z ING tak, abych je měl odděleny od běžného platebního styku?
Tím, že nelze převést na účet spořící, přijde mi to jako dobré řešení...
x-hunter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jenda_s 16. 3. 2021 17:48

to není vůbec špatný dotaz. Taky by mě zajímalo, jestli se akční nastavení pro exING klienty nijak nedotkne mých podmínek na eKontu Komplet, které mám vedeno natrvalo zdarma při obratu a 3 platbách...
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Schwarzie 16. 3. 2021 19:04

Mam ekonto komplet a pred par dny jsem zakladal chytry ucet, takze mam dva bezne ucty.
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 17. 3. 2021 10:13

Pak by sis měl ale ověřit, ke kterému BÚ Raiffka to úrokové zvýhodnění přiřadí. Dle podrobných PDF podmínek to může být i k tomu eKontu Komplet, zvlášť když je starší (jen u nových klientů bez BÚ v RB je jasně stanoveno, že to bude nově založený Chytrý účet).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod milanBrno 17. 3. 2021 10:41

Zvyhodnene uroceni bude na tom beznem uctu, na ktery prijdou penize z ING...(takze plne v rukou klienta)
Navic neni problem si zalozit libovolny pocet uctu a mit tak jeden jakoby sporici...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod retron 17. 3. 2021 13:17

tak zase vše trochu jinak:
podotýkám, že mám eKonto a odsouhlasil jsem převod v ING. Nejdříve zmeškaný hovor 8:29 pak volalo trochu zmatené děvče, že chce dořešit to ING a nutila mi sjednat schůzku na pobočce, s tím že to nelze jinak, ok pro forma jsem naplánoval schůzku. Poté jsem zavolal svému bankéři a ten mi sdělil, že je nutné zažádat o mobilitu (lze z aplikace) a pouze peníze, které se převedou přes mobilitu budou úročené tím procentem do 300tis.
retron
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka