Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Já dával souhlas hned ze začátku (někdy mezi 22. až 25.2.), u RB mám účet 7 let, v ING jsem měl 40 haléřů a z RB se mi ozvali mailem 17.3. a 19.3. Převeďte si Vaše finance z ING do Raiffeisenbank.fc70 píše:Taky se mi nikdo neozval. Ale na ING konto jsem měl nulu – tak nevím, jestli jsem jen poslední v řadě na telefonování, nebo jestli se nebudou ozývat vůbec a budou doufat, že mi žádný bonus dávat nebudou.
Snadno to jde pokud si to někdo zbytečně a nepotřebně nekomplikuje. Nedávno jsem u ING vypovídal fondy a předpokládám, že stejně snadno lze vypovědět i ING Konto když je na to stejný formulář. Ten formulář vůbec není třeba tisknout pokud ho někdo nechce zasílat poštou. Dá se vyplnit v počítači přímo v tom PDF a nemusí to být nutně vyplněné ručně průpiskou. Podpis se tam dá také vložit jako naskenovaný obrázek z podpisem. Takto vyplněny formulář v PDF se dá uložit v počítači a pak odeslat do ING přes IB a to snad není nějaká nesnadná a komplikovaná práce. Navíc se tak ušetří tisknutí a 2 stránky papíru které po naskenování už nejsou k ničemu potřebné. Tak jak už tu psali jiní ING Konto sám vypovídat není třeba protože ho vypoví ING když budou definitivně končit. Pokud jde o nějaké případné dopočtené úroky tak to snad dají při výpovědi nějakou možnost určit si kam zaslat zůstatek na vypovídaném účtu.minarjo píše:Ne tak docela, první způsob ti zachová existenci ING konta. Musel bys ho pak vypovídat sám, což nelze tak snadno jako mobilitou (jde to přes vytištěný PDF formulář ING webu, jeho vytištěný a perem vyplněný podepsaný sken vložit do IB ING v sekci Moje dokumenty).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků