ING konto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod minarjo 23. 3. 2021 11:56

@x-hunter, jelikož ING má cca 400 tisíc klientů, těžko může RB zpracovat všechny do týdne :D (samosebou ne všichni souhlas udělili, ale i kdyby to byla řekněme polovina, je to pořádný balík).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 23. 3. 2021 13:08

Už psali sami od sebe, že mám vydržet, že toho mají hodně.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod x-hunter 23. 3. 2021 13:43

minarjo píše:@x-hunter, jelikož ING má cca 400 tisíc klientů, těžko může RB zpracovat všechny do týdne :D (samosebou ne všichni souhlas udělili, ale i kdyby to byla řekněme polovina, je to pořádný balík).

Já pouze sdělil mou dosavadní zkušenost, bez toho, abych očekával komentář bez hodnoty...
Navíc nikdo nemluvil o týdnu, ale uběhl už měsíc. Někteří byli kontaktováni ve velmi krátké době, jak lze na fóru vyčíst.
x-hunter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod minarjo 23. 3. 2021 14:48

U stávajících RB klientů záleží na jejich pobočce (vytíženosti bankéřů na ní atd), to ona je kontaktuje (tak jako mě). U zcela nových do to musejí nějak rozdělit shora.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod M2M 23. 3. 2021 16:21

Tak už jsem prošel procesem, mám aktivní účet u RB s jednou korunou ale peníze mám stále na ING. Mám je na účet RB poslat sám nebo to sami převedou na RB?
M2M
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 23. 3. 2021 18:10

Jak by to mohli z ING převést sami bez tvého přičinění? To jedině pokud jsi při založení RB účtu hned vyplňoval i tu mobilitu z ING (uváděl jsi číslo ING konta, souhlas s převodem a následně jeho zrušením), pak to trvá cca 3 týdny (minimum pro mobilitu je 13 pracovních dní, datum to při zadávání mobility píše). Pokud ne, můžeš mobilitu v RB appce vyplnit kdykoliv dodatečně. Nicméně s převodem částky z ING není důvod čekat ty 3 týdny, až kompletní přesun všech peněz udělá mobilita, můžeš sám i dřív (a mobilita pak převede už jen zbytek, hlavně dopočtené úroky, a ING účet vypoví).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 23. 3. 2021 18:53

Dnes rozesílali těm, co již mají odkliknutý převod v ING, ale v RB nemají nic:

Vážená klientko, vážený kliente,
vzhledem k velkému zájmu klientů ještě zpracováváme podklady k převodu Vašeho účtu z ING do Raiffeisenbank.

Prosím ještě o malé strpení, jakmile bude vše připraveno zašleme Vám e-mail.
V e-mailu obdržíte unikátní zabezpečený odkaz na online převod účtu. Vše potom můžete dokončit online během pár minut bez nutnosti kamkoliv chodit. Pokud Vám online převod nebude vyhovovat budete si moci zvolit jiný způsob dokončení převodu.

PRO PŘIPOMENUTÍ, CO PRO VÁS V RAIFFEISENBANK PŘIPRAVUJEME:

- výhodné úročení účtu 1 % p. a. do výše 300 000 Kč na 1 rok;

- mimořádnou odměnu 500 Kč jako jednorázový bonus,

- vedení účtu ZDARMA a bez podmínek.

Až do finálního dokončení převodu účtu v Raiffeisenbank jsou Vaše finance uložené na stávajícím účtu u ING a teprve potom budou bezpečně převedeny do Raiffeisenbank.
Děkujeme za pochopení.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod bufalobil1 24. 3. 2021 10:30

Tak jsem si včera přeposlal 300000 z ING a dnes koukám že úročení poskočilo z 0% na krásné 0.03%
Přílohy
20210324_102342 (1).jpg
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 24. 3. 2021 12:16

Ta částka tam ale z ING možná došla až dnes ráno, ne? Počkej tedy přes noc, aby byl celý dnešní ING vklad do úroku započítán, zítra už to snad bude ok.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod M2M 24. 3. 2021 13:29

Musí se to na RB poslat z ING. Nebo mohu z jiného účtu?
M2M
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 24. 3. 2021 14:11

Stále dokola se to tu opakuje, snad obden!! Naposled dnes ve vlákně Raiffeisenbank.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod jirka mz 24. 3. 2021 21:46

Tak mě došla tahle SMS

Vazeny kliente, mimoradne podminky pro zhodnocovani vasich financi z ING jsou pro Vas pripraveny. Prevedte ucet dle informaci v e-mailu zaslanem pred nekolika dny. Vase Raiffeisenbank

Ale email nikde, vlastně nejspíš ho ani v ING nemám uvedený, protože mám smlouvu na papíru a navíc informace o ukončení mě z ING dorazili dopisem.
jirka mz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MildaX 25. 3. 2021 08:55

Ten úrok 1 procento se vztahuje jen na peníze poslané z ING, anebo to je jedno odkud tam přijdou? Je to pásmové úročení anebo při překročení 300k se úrok sníží pro celý zůstatek?
MildaX
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MildaX 25. 3. 2021 09:11

Tak beru zpět, odpověď je v jiném tématu:
Nový klient RB co byl před akcí bez BÚ v RB dostane 1% i na peníze převedené odjinud (1% do 300 tisíc), starý ale ne, ten jen na peníze z ING.
MildaX
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka