Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Ano můžou zaslat peníze odkudkoliv, ale kromě toho musí přijít i nějaká platba (třeba i 0,50 Kč) z ING.Zedna1 píše:Ti co jeste nemaji ucet v RB a budou ho zakladat, tak mohou poslat penize (do 31.8.) do RB odkudkoliv.
Já mám klientské číslo uvedené ve smlouvě část II., Přímé bankovnictví, bod 3.petrmegac píše:netuším jaké mám klientské číslo, jelikož mi žádné nepřišlo.
petrmegac píše:Tak dneska se mi konečně povedlo online vytvořit účet. Pár poznámek. Online průvodce chce aby prohlížeč byl schopen vyfotit doklady.
xls píše:Je to celý nesmysl. Pokud chce mít někdo aspoň minimální úrok na 300 tisíc, ať dá peníze do státních dluhopisů, kde dostane přes 2 procenta, bez omezeni částky a 1 roku, a zároveň bez tohoto bizarního procesu zakládání. Tohle je opravdu pro masochisty a těch pár stovek za to nestojí.
Pokud máš u ING nastavené 3 transakční účty, což je možné maximum, tak při zadávání nové platby musíš jeden z nich nejdříve zrušit a až pak se ti zobrazí možnost nastavení nového transakčního účtu.Ondrasz píše:ve smartbankingu jsem nikde nenasel moznost zmenit transakcni ucet na RB.
Poradi nekdo jak to zaridit aniz bych musel cekat nez to udela sama RB?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků