Pabloson píše:1) prevedu (po udeleni souhlasu s migraci v ing) manualne 300k z ing do rb na bezny ucet (se zustatkem 0) a tim se mi nastavi uroceni 1% do 300k na rok
2) nasledne prevedu z bezneho rb uctu 150k na jiny externi ucet -> pak se mi bude v rb urocit 1% jen stavajici zustatek 150k
3) prijde mi za nakej cas na rb bezny ucet vyplata 150k kc z externiho uctu patriciho treti strane...
no a ted nevim na 100% zda se mi pak bude v rb na beznym uctu urocit tim 1% 150k kc a nebo 300k kc?
nevite (spekulace a domnenky me nazajimaji) jiste nekdo, jak to je?
dikes
Dobrý den,
v případě, že jste naším novým klientem z ING – udělil jste souhlas – založil jste si v RB běžný účet…platí pro váš nabídka: https://www.rb.cz/osobni/ucty/ing?an=wp pod záložkou „nemám účet v Raiffeisenbank“ - „Jak vypadá nabídka úročení“.
Dle toho, kolik peněz pošlete do 31.8.2021 na účet v RB, takovou budete mít výši limitu pro zvýhodněné úročení. Příklad: Jestliže si pošlete z ING 100.000,- Kč a poté si např. 20.000,- Kč vyberete, bude se úročit aktuální zůstatek tedy 80.000,- Kč. V případě, že Vám pak přijdou peníze z jiné banky zase na BU u RB, úročíme Vám zpět částku do výše limitu zvýhodněného úročení k 31.8.2021. Tedy jestliže máte na účtu 80.000,- Kč a přijde Vám 50.000,- Kč z jiné banky, budeme Vám úročit částku 100.000,-Kč.
Hezký den, Linda z Raiffeisenbank