ING konto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod voshi 25. 2. 2010 13:02

tom brava píše:dalich: To si doma musíte vést knihu podpisových vzorů, ne? :mrgreen:

Vzpomínám, stejným principem rozdílných podpisů k vlastním účtům jsem také naivně začal v raných dobách bankovnictví v Česku, ale poté co jedna extrémně pečlivá pracovnice vyhodnotila můj čtyřnásobný pokus o podpis jako neshodný s podp. vzorem na plaťák a muselo dojít k lustraci na jiný doklad +byl přivolán k povolení nestandardního postupu vedoucí pobočky +byl po mně žádán potupný podpis k následujícímu dovětku doplněnému tou pracovnicí "Klient nebyl schopen podepsat se podle podpisového vzoru." , řekl jsem si už nikdy více jiné podpisy a mám sjednocený podpis všude. A hlavně silně preferuji IB. 8-)
Tak to by byl fatální prů**r. Já mám podpis pokaždé jinak, natož někde u přepážky nebo uplně nejlíp, když přebírám balík na koleni. Na kartě a smlouvě mam taky celkem odlišný popis, takže to po mě někde chtít mám celkem smůlu.
voshi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod T.E.CH 25. 2. 2010 13:10

Tak od března bude na ING spořáku 2%..... :-\ Ne že bych to nechápal.
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DoubleSix 25. 2. 2010 13:22

T.E.CH píše:Tak od března bude na ING spořáku 2%..... :-\ Ne že bych to nechápal.

Mě přišla zpráva z banky s novým sazebníkem a tam je 2,25% :hm :-(
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod DoubleSix 25. 2. 2010 13:26

Tak jsem zvědav, jak na pokles úroků u ING zareaguje LBBW a AXA.
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod T.E.CH 25. 2. 2010 19:27

Já jen dostal info od jednoho člověka s ING.Možná to pak změnily.
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 4honza 26. 2. 2010 10:01

DoubleSix píše:Tak jsem zvědav, jak na pokles úroků u ING zareaguje LBBW a AXA.

AXA podle mě počká chvíli, protože jí zatím běží reklama na 3%. Oni mohou jít v pohodě na 2+0,5% prémie a budou "opticky" nejvýše, protože LBBW není moc vidět a jejich značka není moc v povědomí.

LBBW je ve snižování úroků trochu nevyzpytatelná, tak uvidíme.
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 28. 2. 2010 16:37

Docela zajímavý, teď jsem se díval na sazebník, je tam ještě stará sazba, reklama na starou sazbu a ta snížená od 1.3. tam nikde vidět není. Je vidět, že ING peníze *****í.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 28. 2. 2010 17:18

třeba si to ještě rozmyslí :)

Ne, to asi ne :(
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod xls 28. 2. 2010 18:13

Já si to už rozmyslel před tou změnou, to by si to museli rozmyslet na druhou stranu.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod mikicz 28. 2. 2010 19:56

no, vida, jak se to sortuje... takže ing si škrtám. Asi se fakt stavím v ostravě a založím si ten unibon... akorát mě štvou s tím, že mi neodpověděli na mail s dotazem na IB.
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 28. 2. 2010 20:46

Uz rozesilaji i informacni emaily.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod outdoor1 1. 3. 2010 14:54

takze od 1.3. je na ING konte jen 2%???

to uz jsem na urovni Č. konta od PS...to uz si to ING nebudu zakladat...
outdoor1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S474N 1. 3. 2010 14:57

Na ING je 2,25% p.a.:
:arrow: http://www.ingkonto.cz/cz/

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod rolmen 2. 3. 2010 08:35

Jaké máte zkušenosti s Unibon a LBBW ? Vidím že mají úr. sazbu 3,10% a 2,50% takže přemýšlím že přestěhuju úsporty z ING konta zde, njelépe na tu unibon...

Díky
rolmen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 2. 3. 2010 09:52

rolmen: oboje se resi v jinych tematech, nicmene zadny zasadni problem neexistuje.

S474N
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka