ING konto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tom brava 2. 3. 2010 09:40

rolmen: Pokud nemáš žádný problém stát se vkladatelem-družstevníkem, tak si nastuduj práva a povinnosti podle stanov příslušné kampeličky a hurá do toho...
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod anonymni 2. 3. 2010 10:23

rolmen:
Unibon - plancene IB
LBBW - odchozi platba 10 Kc
anonymni

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 2. 3. 2010 11:36

konstruktiwa píše:rolmen:
Unibon - plancene IB

Na druhou stranu to IB u Unibon není povinné, lze zadávat příkazy na pobočce a je to zdarma.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod DoubleSix 2. 3. 2010 11:45

konstruktiwa píše:rolmen:
Unibon - plancene IB
Pokud to uděláš přes jejich bežný účet (IQ konto zdarma - neplatíš nic za vedení účtu), tak to bude jen za 5 Kč ;-) (převody mezi účty jsou zdarma)
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod anonymni 2. 3. 2010 17:48

DoubleSix:
to IQkonto ZDARMA vypada dobre, vybery jakéhokoliv bankomatu na území České republiky jen za 6,50 Kč, založení, vedení a zrušení je zdarma
anonymni

Odeslat příspěvekod Ency 5. 3. 2010 17:31

Ale minimální zůstatek 500,-.
Budoucnost patří atomu.
Smrt Bursíkovi
Majkl má rád garáž, ale stydí se za to. :mrgreen:

Nenesu odpovědnost za následky, které mohou vzniknout či vzniknou aplikací mé rady! :D
Ency
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Czulibrk 5. 3. 2010 18:55

konstruktiwa píše:DoubleSix:
to IQkonto ZDARMA vypada dobre, vybery jakéhokoliv bankomatu na území České republiky jen za 6,50 Kč, založení, vedení a zrušení je zdarma

A co takhle přečíst si sazebník? Příchozí platby 2 Kč, odchozí platby přes IB 5 Kč (vše mimo banku).

Ono že se něco jmenuje "ZDARMA" ještě neznamená, že to taky zdarma bude... To je ale překvápko, co? :oboze
Olé!
Czulibrk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 3. 2010 20:06

Czulibrk: vubec ne, psal jsem to do tematu LBBW konto 5 za 50 uz vcera. To je ale překvápko, co?
anonymni

Odeslat příspěvekod Czulibrk 5. 3. 2010 20:22

Proč by mělo? Za svoje příspěvky si neseš odpovědnost jen ty sám - já ti je všechny (světe div se) nekontroluju...

Pointa je taková, že IQ konto zase "tak dobře" nevypadá, tečka.
Olé!
Czulibrk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DoubleSix 5. 3. 2010 21:12

Czulibrk píše:
konstruktiwa píše:DoubleSix:

A co takhle přečíst si sazebník? Příchozí platby 2 Kč, odchozí platby přes IB 5 Kč (vše mimo banku).
Ono že se něco jmenuje "ZDARMA" ještě neznamená, že to taky zdarma bude... To je ale překvápko, co? :oboze
A co si takhle přečíst sazebník? Převod v rámci banky ZDARMA ;-) :mrgreen: Takže opravdu jen těch 5 Kč :-) (mám to písemně potvrzené od LBBW, že převod ze SÚ na BÚ je zdarma)
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod Czulibrk 5. 3. 2010 21:40

Vždyť já nikde netvrdím, že převod SÚ - BÚ je zpoplatněný nebo snad ano??! To je snad jasné, že převod peněz v rámci ústavu je zdarma - jsem si toho samozřejmě vědom a nikde nepíšu opak - proto taky ta poznámka "(vše mimo banku)". Tak už, nebo ještě ne? ;)

... já vím o co ti jde, zařídit si IQ konto ZDARMA jen proto, abych mohl odesílat platby za 5Kč místo 10Kč u spořáku. To mi ale přijde trochu jako drbání se pravou rukou za levým uchem (pořád to prostě není bez nákladů - na trhu jsou lepší nabídky).
Olé!
Czulibrk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DoubleSix 5. 3. 2010 21:55

Czulibrk : určitě jsou lepší nabídky, ale proč platit 10Kč, když můžu platit jen 5Kč ;-)

Je to stejné u kombinace Červené konto a Postžiro Zadarmo. Tu nevýhodu pouze 2 transakčních účtů u ČK se dá eliminovat tím Postžirem, včetně výběrů hotovosti v bankomatech ČSOB zdarma.

Ta výhoda LBBW spočívá v tom, že krom AXA už není jiný SÚ, co ti nabídne okamžitou likviditu bez dalších omezení a s výnosem 2,5%.
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod mobilman 8. 3. 2010 14:56

OT jen krátkce k té LBBW: v prosinci jsem si tam chtěl založit účet, skončilo to ale na platební kartě - limit 100.000 kč týdně mi nedají a 50.000 Kč by mi prý dali jen pokud bych je tam ihned vložil, jinak až na základě obratu. Čili limit karty podle obratu, ovšem jak uděláte obrat když máte nevyhovujícně nízký limit na kartě? Proste začarovanej kruh, tím měl LBBW dost odradila.. u KB jsem neměl problém dostat 100K/týdně hned jako nový klient (VISA Classic), u RB jsem měl dlouho limit 200K/týdně (karta Maestro). U Raifky jsem měl roční obraty kolem 1,7-2,5mio Kč ale přelévat peníze do LBBW jen aby mi milostivě dali kartu to fakt nemám za potřebí. Tímhle je ten účet troufnu si tvrdit pro mnoho lidí nepoužitelný - bez nějakýho rozumnýho limitu na kartě si nedokážu představit nějak rozumně fungovat...
mobilman
Nadšenec

Odeslat příspěvekod anonymni 8. 3. 2010 15:17

Jak se da u ING konta zmenit PIN ?
anonymni

Odeslat příspěvekod strobe 8. 3. 2010 18:43

http://www.ingkonto.cz/cz/o-ing-kontu/p ... ne-otazky/

35. Co je třeba udělat při ztrátě nebo zapomenutí PINu/ Hesla?

Zavolejte do Kontaktního centra na linku 800 159 159 a informujte operátora o ztrátě nebo zapomenutí PINu/Hesla. Operátor vám nabídne vygenerování nových zabezpečovacích prvků.
strobe
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka