ING konto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod caeron 29. 11. 2011 18:12

Tak dnes me prisel postou dopis kde mi nabizi 500 kc za zalozeni ING konta, tak to asi pujdu zkusit, doufam ze v tom neni zadny hacek.
Podminky viz http://www.ingkonto.cz/1005
caeron
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod franko_cz 30. 11. 2011 06:42

Pro ty co ING konto nemají, pěkný stimul k založení a vložení 1 Kč, možná by podle podmínek stačilo dát si tam jen jeden haléř :)
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 30. 11. 2011 08:58

Koukám, že jsou ochotný pro získání zákazníků udělat skoro cokoliv - teda kromě přijatelného úročení.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod kidli 30. 11. 2011 14:27

Já jen aby se pak někdo nedivil ;-)

Kampaň 1005 platí pro klienty ING Pojišťovny , kteří nemají a v minulosti neměli zřízené ING Konto.
Jakékoliv další informace Vám rádi poskytnou operátoři Kontaktního centra společnosti ING na bezplatném telefonním čísle 800 159 159, v pracovní dny v době od 7:00 do 22:00 hodin a o víkendu v době od 9:00 do 21:00 hodin.

S přáním hezkého dne
Veronika Svobodová
Operátor
ING Bank N.V., Contact Center
Plzeňská 345/5, 150 00 Praha 5, Czech Republic
P.O. Box 1800, 1000 BV Amsterdam, The Netherlands
"God save me from my friends, I can protect myself from my enemies"
kidli
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Já Osobně 30. 11. 2011 20:29

kidli píše:Já jen aby se pak někdo nedivil ;-)

Kampaň 1005 platí pro klienty ING Pojišťovny , ...

O tom ale v podmínkách akce není ani , takže jak? Já Osobně bych další účet zadarmo klidně ještě přežil :hmm:

Já Osobně 8-)
Já Osobně
Návštěvník

Odeslat příspěvekod caeron 1. 12. 2011 18:09

Pravda je, ze klient pojistovny jsem, nicmene jsem dosel na ten kiosek s tim ze chci uvest ten kod. Slecna ho napsala do formulare a nikdo si me nijak neoveroval. Ptal jsem se zda si to muze zridit napriklad i manzelka (neni klient pojistovny) a bylo mi odpovezeno ze ano, ze jedina podminka je znalost onoho kodu.

Takze si myslim ze to posilaji pouze klientum pojistovny, nicmene pokud kod znate tak by nemel byt problem.
caeron
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dr._lukas 1. 12. 2011 22:09

ING se svým úrokem je vhodná akorát na to, aby si celá rodina založila konta, zinkasovala prachy a konta zase uzavřela :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod franko_cz 4. 12. 2011 13:15

ING má dlouhodobě úrok lepší průměr a spořící účet není jen o úroku. Uvidíme, jak dlouho nové banky udrží úroky > 2,3 %. Kromě toho řešit desetiny procent na úrocích je takřka o ničem, když je to na stotisíci za rok rozdíl jen pár stovek. A kdo to trochu sleduje tak těch spořáků má víc a z každýho využívá tu nejlepší fičuru.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 4. 12. 2011 14:05

ING konto je už dávno passé. Tohle byl konkurenceschopný produkt naposledy v roce 2007 před nástupem mBank a dalších bezpoplatkových bank na trh. Tohle dokáže konkurovat úrokovou sazbou maximálně tak České spořitelně.
ultima__ratio
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 4. 12. 2011 16:44

franko_cz píše:ING má dlouhodobě úrok lepší průměr a spořící účet není jen o úroku. Uvidíme, jak dlouho nové banky udrží úroky > 2,3 %. Kromě toho řešit desetiny procent na úrocích je takřka o ničem, když je to na stotisíci za rok rozdíl jen pár stovek. A kdo to trochu sleduje tak těch spořáků má víc a z každýho využívá tu nejlepší fičuru.

ty si děláš srandu ne? A co umí ING konto navíc? Už dávno jsem ho zrušil a tleskám si, že jsem udělal dobře, protože od té doby úroky pouze klesaly :-D :-D :-D Jak říkám max. obejít rodinu, ať založí konta, vloží 10 KČ, seberou bonus a zase zruší :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod filip893 4. 12. 2011 16:54

Co třeba TP a inkasa na vybrané účty?
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 4. 12. 2011 17:10

To stejně nepoužívám. A SIPO to neumí. :-)
ultima__ratio
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 4. 12. 2011 18:24

Tak u spořicího účtu mě hlavně zajímá úrok a případně to, co ho snižuje (poplatky). Na ostatní věci mám běžný účet (případně více běžných účtů).

-- 4. 12. 2011 18:25 --

Jedinou fičurku, kterou u ING hodnotím je nemožnost přijímat zahraniční platby, takže dávám tohle číslo účtu všude jako univerzální příjmový účet a nehrozí, že mi nějaký "vtipálek" pošle pár zahraničních plateb.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod vpe 4. 12. 2011 19:05

Otázka je, proč by to vtipálek dělal? Někoho jsi nas.al? Pokud by platby byly menší jak poplatky a byly zjevně "vtipné", tak banka od poplatku na reklamaci upouští, alespoň se tak kdysi vyjádřily banky.
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Noxik 4. 12. 2011 19:41

vpe: Treba proto, ze se chce nekomu pomstit nebo proste protoze muze. Spolehat na vseobecnou lidskou slusnost v dnesni dobe je dost naivni. Stejne tak je hezke, ze se tak banky vyjadrily, ale dokud to nebudou mit jako povinnost pod hrozbou odebrani licence, nestoji jejich slovo za zlamanou gresli.
Noxik
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka