ING konto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 31. 5. 2020 10:23

minarjo píše:Nelze, poslat bys musel z ČSOB nejdéle v pátek před uzavírkou pro D+0 platby. Tedy pro jistotu nejdéle dopoledne, i když D+0 uzavírka je u ČSOB tuším až někdy ve 14 nebo 15h.
Ale nemáš čeho litovat, když ING pro nové obálky už úrok stejně snížila, 2% byla naposled pro tu minulou.

Tak jsem si asi nabehl, nevedel jsem, ze se snizil urok. Takze ted , kdyz vytahnu 100 000 pujde to z lednove obalky, nebo z posledni, mene urocene?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod mate59 31. 5. 2020 10:35

Když vytáhneš od 1.6. 100 000 ,- to pújde z poslední obálky úročené již 1%.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 31. 5. 2020 11:30

Super
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Persbrandt 31. 5. 2020 17:42

A btw. splnili oni vlastne ten slibovany pocet mesicu s 2% aspon tem, kteri na to vcas naskocili, nebo to i tem nahle utli a na nove vklady snizili na 1%? Predpokladam, ze puvodne ta akce s 2% byla az na 6 mesicnich vkladu jako minule, ne?
Persbrandt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod servpack 31. 5. 2020 18:07

Takovou garanci nikdy neměli. Jejich garance spočívala v tom, že každou vytvořenou obálku budou úročit 2 % po dobu 6 měsíců. Počet takto vytvořených obálek stanoven nebyl, od začátku byla platnost akce do odvolání. A vytvořené obálky před změnou podmínek budou skutečně úročit stále po dobu 6 měsíců 2 %. Takže ano, garanci splnili.
servpack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mate59 31. 5. 2020 18:54

Obálky s 2% mohli být utvořeny 4.Teď začne běžet první s 1% na 3 měsíce.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod Persbrandt 17. 6. 2020 08:15

Nabizim 300 kc ze sve odmeny 800 kc tomu, kdo by si chtel ted jeste do 30. cervna zalozit jako novy klient Ing konto (s vyuzitim meho kodu doporucitele) a do stejneho data na nej vlozil aspon 5000 kc (podminka Ing). Tuto castku bych prevedl dotycnemu novemu klientovi po vyplaceni bonusu ze strany Ing.
Jeden doporucitel (stavajici klient) muze teoreticky doporucit az 10 novych klientu.
Podrobne podminky akce jsou zde:
https://www.ing.cz/files/cz/akce/mgm/pr ... n-2020.pdf

Ing ted aktualne nabizi urok 1% p.a. na 3 mesice az do vyse 300000 kc. Nic extra, ale jinde to nebude o moc lepsi.
Zajemci at mi kdyztak napisi o kod do SZ. Diky
Persbrandt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 17. 6. 2020 08:46

ja nabizim 400 ze sve odmeny
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 17. 6. 2020 09:10

...a já 432,10 Kč :D. Ne vážně, takové přetahované a nabídky nemají smysl, akorát by zaplevelily vlákno, když někdo bude chtít, tak si o doporučení veřejně napíše a obdrží ho přes SZ, tak to zatím vždy fungovalo bez licitací :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 17. 6. 2020 12:31

Chci 777,- a pak si ho zalozim :-))

Ale:

Nový klient v minulosti neměl uzavřenou Produktovou smlouvu pro ING Konto ani Produktovou
smlouvu pro ING Podílové fondy nebo Komisionářskou smlouvu k produktu ING Podílové fondy.
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod milanBrno 17. 6. 2020 12:44

Ja nabizim 500kc ze sve odmeny...
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 17. 6. 2020 13:06

Já nejsem podvodník a proto nic nenabízím za něco co si nemám možnost ověřit. Pokud ale i tak máte někdo zájem tak klidně můžete použít kód censored. :-)

ještě jednou a BAN :)
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 17. 6. 2020 13:10

jsem zvědav jak se tu pak budete hádat, až "doporučitel" nepozná (nemá jak) za koho mu přišlo doporučení, když doporučí 2 lidi a odměnu dostane jen jednu.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Lol Phirae 17. 6. 2020 13:25

Krom toho teda mi to přijde dost voser, navíc zdaňujou 15% a nevím tedy, jak rychle se dá zbavit těch "investic" za 5K, o které fakt nemám zájem.
Chcete nějaký bonus? Kódy (Twisto 150 Kč, WorldRemit 500 Kč, Curve, Revolut, TransferWise, Xendpay...) viz můj profil.
Lol Phirae
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 17. 6. 2020 14:17

Me zas prijde ..., ze chce doporucitel 50% a pritom s tim nema praci, on nic papirovat nemusi. :mrgreen:
vpe
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka