mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 11. 3. 2014 12:00

jaka akce?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod fremantle 11. 3. 2014 12:18

To ale není 1000 Kč akce ale 1000 Kč akce - za sjednání nového mKonta (400 Kč) + další podmínky (sjednání úvěrového produktu a nevím co ještě), ale platí to bohužel pouze pro nové klienty, takže většině diskutujících je využití bohužel zapovězeno. Ale aspoň jsem 1000 Kč získal vloni v akci mKlub za doporučení...

-- 11. 3. 2014 12:21 --

Ale stejně dostat nějakou tisícovku od mBank nepotěší tak jako o tu tisícovku podojit KB, kde mezitím naskakují poplatky a ty si pak v rámci garance úrovně služeb zákazník vyžádá nazpět (doufám, že něco podobného ještě někdy zorganizují)... :-)
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod radecekh 11. 3. 2014 15:17

Tim1984 píše:tak zkoušel jste už někdo akci 1000kč zdarma ?

Jo. A zatím jsem po asi třech týdnech dostal 300 korun za založení. Dalších 300 snad taky nebude problém. A už se mi nabízejí i s mRezervou, takže si možná zřídím i tohle a dovrším tu tisícovku.
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tim1984 11. 3. 2014 23:00

dík za info,že to funguje.¨
asi si to taky založím, kvůli těm 6 stovkám, a pak možná kreditku za ty 4 kila :-)
Tim1984
Návštěvník

Odeslat příspěvekod qsubt 12. 3. 2014 17:29

dostal jsem teprve vcera pristup do IB, asi proto, ze muj ucet tam je takovy mrtvy ucet, ale musim rict ze co se rychlosti tyka to vubec neni spatne. KAm se hrabe Air Bank.

Co se tyka ostatnich veci, operaci na uctu a nejaka historie plateb, to uz neposoudim, zadna historie tam skoro neni a na uctu je 0Kc
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hongmi 12. 3. 2014 18:48

Co ma mBank opravdu dobre, je ta aplikace pro Android, to se musi nechat. Asi to je tim, ze do ni jeste nezakomponovali facebook, twitter a podobne chujoviny.
hongmi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lessani 12. 3. 2014 19:19

Také jsem dostal mail,že se můžu přihlásit teprve předevčírem. Tak jsem se tam podíval, abych zjistil, jak hrozné to je dle ohlasů zde na fóru. Změna je to fakt radikální. Asi by se na to dalo zvyknout, nezkoumal jsem to dlouho, protože mám hlavní účet u Citi a mBank už přes rok nevyužívám. Citi už také avizovala změnu internetového bankovnictví, tak jen doufám, že změna bude trochu decentnější než v případě mBank :-)) .
Lessani
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vlazy 12. 3. 2014 20:01

Tim1984 píše:asi si to taky založím, kvůli těm 6 stovkám, a pak možná kreditku za ty 4 kila :-)
Já bych k tomu ještě dodal a pak nakonec nadávky jaké to mají všechno hrozné, nepřehledné atp.. Tím tě samozřejmě od toho nemám v úmyslu jakkoliv odrazovat.

hongmi píše:Co ma mBank opravdu dobre, je ta aplikace pro Android, to se musi nechat. Asi to je tim, ze do ni jeste nezakomponovali facebook, twitter a podobne chujoviny.
Tak to by jim chtělo navrhnout aby to taky zmodernizovali. :-) :-D
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod NiceOne 13. 3. 2014 15:31

Zdá se mi to nebo mBank neumí příkaz k inkasu?

V informacích k mKontu na jejich webu píšou, že to umí, ale v bankovnictví to není.

Svolení i příkaz k inkasu můžete zadat, upravit nebo pozastavit v internetovém bankovnictví nebo prostřednictvím mLinky

http://www.mbank.cz/informace-k-produkt ... nkaso.html
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod filip893 13. 3. 2014 15:36

mBank příkaz k inkasu už neumí.
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod NiceOne 13. 3. 2014 15:48

...a jak na to koukam, tak neumi ani svoleni, resp. umi, ale najit to v tech jejich omalovankach v bankovnictvi je ukol pro detektiva. Nakonec jsem musel pouzit napovedu :(
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tx999 13. 3. 2014 19:19

můžete mi někdo fundovaný říct, kde se najde výpis z účtu?
tx999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 13. 3. 2014 21:13

Asi v mailu. Jinak se dá vygenerovat, je to v historii účtu a nahoře dáš "změnit zobrazení" a tam si vybereš od-do a třeba PDF.
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod Boďa 15. 3. 2014 05:51

Heureka..Uz jsem zrusil ucet u Mbank.Osobne v Ostrave vcera.Ani premlouvani nebylo.Abych tam zustal.Jen co me mrzi,ze tento mesic mi prisli uz 4 sms s nabidkou pujcky od mbank,a 1 sms s nejakou akcni nabidkou.Coz drive nebylo.-mam na mysli otravovani sms z banky.Ale ted to doufam,uz prestane.Timto se loucim v teto casti v debate o mbank kde jsem byl drive 7 let spokojenym zakaznikem...nez prislo nove ib.
Boďa
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka