mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ripper6 24. 1. 2015 05:47

Dik za vysvetleni. No to nevim zda se me zas vyplati se s tim tolik trapit. Protoze to je spis narazova zalezitost, kdy si treba 3x do roka posles cca 200eur do bitstamp. Pokud to jednou za rok uz jo vybiram tak to je pak treba 200-300eur. Neni to zas moc casty. Proto jsem nechal tehdy tu mBank a moc to neresil.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 24. 1. 2015 14:10

slyšel jsem v TV reklamu s nějakou akcí na 500 bonus do 15.2. ale to je celé co jsem rozumněl, nevíte někdo kompletní info o jakou akci se jedná?
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 24. 1. 2015 15:41

tomasvlasak:
Možná to bude toto.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 24. 1. 2015 16:23

ano, to bude určitě ono, když to má platnost ode dneška a je to těch 500...

to teda mbank pěkně utáhla kohoutky, již to není 700 a 700 nebo kolik to naposledy bylo, ale už jen čistě 500
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod peter23p 24. 1. 2015 18:08

asi chtějí ukončit byznys s naháněním nových klientů těmi současnými. Takhle alespoň něco ušetří a je větší šance že nový klient opravdu nový účet chce a bude ho používat a ne jen vybrat odměny.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 24. 1. 2015 19:27

peter23p píše:je větší šance že nový klient opravdu nový účet chce a bude ho používat a ne jen vybrat odměny.
Tak tím bych si nebyl až tolik jistý.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod msimcard 26. 1. 2015 01:24

Nevíte, proč mBank má při zakládání mKonta pořád možnost vyplnění kolonky Promo kod? Akce už skončila.
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 26. 1. 2015 02:09

Nevíte, proč mBank má při zakládání mKonta pořád možnost vyplnění kolonky Promo kod? Akce už skončila.

Ta kolonka pokud vim tam byla vzdy. Je to nepovinny udaj, takze pokud zrovna nebezi zadna akce, tak nevyplnovat.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod refedr 26. 1. 2015 09:42

Škoda, že tam není "promo kód" pro odměnu za odchozího klienta. :-) Minulý týden jsem v mBank vše ukončil.
refedr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod powery 30. 1. 2015 15:48

Připsali už někomu úroky na mSpoření za tento měsíc?
powery
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Franklin 30. 1. 2015 16:03

mBank úroky připisuje až po skončení posledního pracovního dne v měsíci. Tento týden k tomu dojde tedy v noci z pátku na sobotu, ale až po půlnoci.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod powery 30. 1. 2015 16:08

Aha, díky
powery
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Dj Smolíček 3. 2. 2015 14:08

:arrow: zdravim, mel bych dotaz, kdyz si zablokuju platebni kartu, aby mi nestrhavali poplatky 29 KC za vedeni karty, tak jestli ji pujde po nejakem case odblokovat ( opet jednim kliknutim pres ib ) a nebo si budu muset zalozit novou. :idea:
36°
Dj Smolíček
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Franklin 3. 2. 2015 14:21

Blokaci provedenou v ib už zrušit nejde. Je potřeba požádat o kartu novou.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Dj Smolíček 3. 2. 2015 15:01

ok, diky
36°
Dj Smolíček
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka