mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod msimcard 19. 8. 2015 12:02

ripper6: Tak jsou tam i nabídky hotelů v ČR, ale pořád i tak je to poměrně předražené i s tou slevou. Ale jako pěkný víkend s přítelkyní/manželkou by to možná za to stálo. Kdyby se daly slevy zčítat, tak je to paráda, ale zatím se mi nepodařilo zjistit, jestli to lze(spíše ne)
1 voucher 100 EUR mám k dispozici - kdyby někdo chtěl, tak mi napište PM.
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Calamity Jane 19. 8. 2015 13:40

Trošku z jiného soudku. Máte-li u mBank uzavřenu americkou neúčelovou hypotéku, pak můžete získat statisíce. Finanční arbitr rozhodl, že banka porušila několikrát zákon a nařídil jí snížit úročení americké hypotéky na 0,05 % a vrátit již zaplacené úroky. Jak si přečtete na www.americkahypo.cz dělalo to přes 65 tisíc Kč. Mít tak americkou hypotéku mBank...
Calamity Jane
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod elfin 19. 8. 2015 18:20

Financni arbitr asi je nebo byl taky nespokojenym klientem mBank, proto rozhodl banku potrestat :)
elfin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod soban 20. 8. 2015 07:46

Aby to nebylo tak že to vyhraješ, ale peníze stejně neuvidíš protože je schlamstne firma co tě zastupuje :-) ta taky musí z něčeho žít......

A nedej bože když prohraješ aby jsi náklady nenesl ty a firma si naúčtuje poplatky. :-D
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr.eamy 20. 8. 2015 15:16

Tak je po akci, bonus nikde.. pročetl jsem internety a akce platí pro prvních 10 tis zájemců.. takže v realu to pošlou pár lidem a ostatním řeknou že už na ne nezbylo :D takže ruce pryč
dr.eamy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Surik4t4 26. 8. 2015 23:47

Netušíte někdo jak to bude s výhodným tarifem mVolání potom co zákazníkovi skončí dvouletá smlouva? Jestli se obnoví tarif se slevou nebo jen tarif a sleva už nebude?
Surik4t4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 27. 8. 2015 04:54

Lepší je se zeptat (nebo ještě lépe prostudovat poslední odpovědi) na partnerském webu:
http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=1&t=1202309
anonymni

Odeslat příspěvekod ripper6 27. 8. 2015 19:13

msimcard píše:ripper6: Tak jsou tam i nabídky hotelů v ČR, ale pořád i tak je to poměrně předražené i s tou slevou. Ale jako pěkný víkend s přítelkyní/manželkou by to možná za to stálo. Kdyby se daly slevy zčítat, tak je to paráda, ale zatím se mi nepodařilo zjistit, jestli to lze(spíše ne)
1 voucher 100 EUR mám k dispozici - kdyby někdo chtěl, tak mi napište PM.

Pochybuju ze to pude scitat, tohle je vec na kterou sazim az jako fakt posledni a pokud tak nakym leda tzv trikem. Mno tak kdyz vidim nekde ty ceny, coz pude uplatnit urcite leda tak na beznou nabidku, nikoliv uz hotel ve sleve, tak je to radnej ranec. A spat v CR v hotelu? :D Pritelku sice mam ale na to moc nejsme. V CR spim pod sirakem na celte, zahranici tez a kdyz uz tak nakej bungalow, lacinej hostel. Tam by me poslali s kuponkem od mBank asi rychle pryc :-D
Bejt to ale na takovou low cost letenku moznost tak tam by to byla jina. Pripadne na dalkove lety z bodu A do B. Treba najdu letenku za 14k do Brazilie, tak abych na to mohl dat 100E to jo ;-)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod elfin 7. 9. 2015 08:31

Vsimli jste si pri prihlasovani do IB , ze ikona zamecku v adresnim radku byva nekdy otevrena a nekdy zavrena, i kdyz je jinak vsechno na pohled stejne.. :shock:
Znamena ten otevreny zamek nebezpeci - nezabezpeceny vstup - falesne prihlasovaci okno ? Po vraceni a znovunajeti na prihlasovaci stranku se vetsinou objevi uz zase zamek uzavreny, prihlaseni vsak funguje vzdy. Objevuje se to i u jinych bank ? :pozor
elfin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod x-bat 7. 9. 2015 13:29

Tak do mBank zacnou nahanet ovecky i poradci...

http://byznys.ihned.cz/c1-64564160-mban ... ic-klientu
x-bat
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vlazy 7. 9. 2015 15:33

Tak to už je mBank na tom až tak hodně bídně, že hledá nové možnosti jak nahnat lidi k ním? K čemu jim jsou dobří klienti kteří k ním jdou pouze kvůli nějaké finanční odměně za založení mKonta a pak účet k ničemu nevyužívají nebo ho někteří po obdržení odměny zruší? To se chtějí pouze chlubit počtem klientů a na jejích bankovní aktivitě jim už nezáleží? Příliš nechápu o co jim tu jde.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Noxik 7. 9. 2015 16:09

Mobilni operatori taky rozdavaji SIM karty, aby mohli vykazat vetsi pocet klientu, takze klidne to muze byt jen z tohoto duvodu. Nebo maji nekde spocitano, ze jeden z X novych klientu si vezme pujcku a tim se toto nahaneni klientu stane vydelecne. Jen proste my do techto cisel nevidime.
Noxik
Diskutér

Odeslat příspěvekod outlier 7. 9. 2015 17:02

Hlavně čekám, že s těmi pojišťováky budou sdílet databázi klientů a zřejmě všem těm začnou jejich finanční poradci volat.
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod msimcard 7. 9. 2015 18:51

Všechno tohle se dělá jen pro grafy firemní prezentace, aby šéfové se mohli poplácat po ramenou, jak jsou dobří a zinkasovat tučné prémie :-) Nic víc v tom nevidím.
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod soban 8. 9. 2015 07:52

Přesně pokud nezmění přístup a nebude mít jednoduché IB tak se nezvednou a třeba mě by vyhovoval u nich třeba účet i v zlotých (je to přece PL a ono to nejde......).

Prostě po změně IB jsem s tím praštil. Prostě nemají mi co nabídnout banky za 0 kč už tu jsou i jiné a mBank už není za 0 kč.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka