mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod pivinecek 8. 11. 2015 09:39

Ahoj, zakládal někdo účet v té akci "Až 1500 kč na mKonto"? Chci se zeptat jestli někomu přišli už ty 300 kč za založení účtu. Zakládal jsem 14.10.2015, vím že v podmínkách akce mají - že to vyplatí nejpozději do 60 dnů od splnění příslušné podmínky - tj. mají u mě čas do 14.12.2015. Tak se chci zeptat jestli už to někomu přišlo.
Měl jsem problém při zakládání, a musel první žádost stornovat, z důvodu toho, že jsem uvedl číslo účtu ze kterého půjde první platba nikoliv moje ale účet někoho jiného. Tak jsem se hádal s operátorem jestli storno žádosti a opětovné založení účtu je v pořádku - splnění podmínky nebýt klientem mbank. Je jasné, že klientem mbank bych se stal po podpisu resp. ocertifikování účtu. Storno žádosti nemůže být bráno, jako že jsem se stal klintem mbank. Čili je možné, že tu budu muset reklamovat. Diky moc za info.
K dispozici zaměstnanecké slevy na Samsung
promo kódy v mém profilu (zeměkoule u jména) nebo SZ. Revolut, Vivid Card, Raiffeisenbank, IN100 české dráhy.
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod soban 8. 11. 2015 10:13

Já se divím že se vám oplatí kolem 300 kč dělat takové hovadiny a zakládat účty u mBank!

Prostě buď mi mBank vyhovuje a založím si účet a nebo nevyhovuje tak si ho nezaložím.

Prostě několik hodin strávíš se zakládáním účtu u mBank který pak nebudeš používat jenom kvůli 300 kč to kdyby jsi šel do práce tak ty peníze máš taky.

Přece účet měním zakládám aby byl dlouhodoběji výhodný pro mé potřeby a né že je teď akce, na akce se chodí do potravin a né do bank to se přece nevyplatí co měsíc měnit účet?
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pivinecek 8. 11. 2015 10:21

no v potravinách ztratíš vic casu nez při zakladani uctu. Navíc nejde jen o 300 kc ale nasledne o dalších 300 kc za dva trvalaky + 500 kc za to když si tam párkrát pošlu 10000 kč, cili se z toho dá dostat bez námahy 1100 kč
promo kódy v mém profilu (zeměkoule u jména) nebo SZ. Revolut, Vivid Card, Raiffeisenbank, IN100 české dráhy.
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 8. 11. 2015 11:40

Taky si sice myslím, že zakládání účtu zase tak dlouho netrvá, zvláště on-line. Ale s tím, že v potravinách ztratím více času, je to relativní - ten čas tam strávím tak jako tak. Ledaže bych si to objednal on-line, ale nějak nemám důvěru v to, že mi vyberou stejně kvalitní ovoce-zeleninu, maso apod., jako bych si vybral já.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod strzm.zahalka 8. 11. 2015 14:37

Suky. píše:Jak je vidět na bývalém radním strzm.zahalkovi někdy jsou velmi úspěšní.
A v tomto případě je to setrvalý, "vypláchlý" stav...

Sice me na pravidelne vyplachovani mozku take zvali, ale jako jediny jsem tam nejezdil. :D
strzm.zahalka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Franklin 8. 11. 2015 15:01

Protože jsi měl vypláchnutý mozek už před nástupem do mRady.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod strzm.zahalka 8. 11. 2015 15:05

Protoze jsem si od nich chtel nechat odstup.
strzm.zahalka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 8. 11. 2015 15:17

Ale mají tě tu rádi, osobne. Všichni vycházejí z předpokladu, že máš mozek. :-)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod strzm.zahalka 8. 11. 2015 15:20

Mozna soudi druhe podle sebe?
strzm.zahalka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod elfin 8. 11. 2015 17:23

Jsem zvedavej na fungovani nove mRady - jestli se teda vubec podari ji sestavit a ochočit..
Mozna ted maji na vyplachovani mozku nove metody :-)
elfin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Suky. 8. 11. 2015 17:47

strzm.zahalka píše:
Suky. píše:Jak je vidět na bývalém radním strzm.zahalkovi někdy jsou velmi úspěšní.
A v tomto případě je to setrvalý, "vypláchlý" stav...

Sice me na pravidelne vyplachovani mozku take zvali, ale jako jediny jsem tam nejezdil. :D

To je fakt ke chlubení - nacpat se do mRady, v té pak nefungovat, zakázat zveřejnění své totožnosti a po zbytek života pomlouvat ostatní mRadní...

To jsi fakt nejspíš, jak píše drkarel bezmozek, nebo max s malinkým, zeleným...

To elfin?
Asi také myslitel...

To pivinecek:
Jak znám jako bývalý uživatel systém mBank při prvním pokusu ti přidělili "ID" a při druhém založení účtu jsi pro ně "bývalý" klient.
Já mám obdobnou zkušenost s disponentem, který sice nikdy nebyl klientem mBank, ale nedokázali ho navést jako nového klienta, protože již měl "ID"...
Dej vědět...
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 8. 11. 2015 17:52

Další, co mi cpe slova do klávesnice. :-)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod pivinecek 8. 11. 2015 20:09

to Suky - no číslo účtu mám stejné jak kdysi :)) už jsem byl cca před 3 roky jejich klient, tak to jsem zvedavej. A vyreklamoval jsi to? Páč v podmínkách měli, že v momentě žádosti jsem u nich nesměl mít 6 měsíců před žádostí účet, a to jsem splnil, čili by to mělo jít vyreklamovat :)
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Vestor 9. 11. 2015 08:48

Zdravím, nemáte v posledních dnech nějaké problémy s platbou kartou přes internet? Snažím se od včerejška si nabít kredit u Tesco Mobile svým delfínem, ale vždycky nakonec vyjede hláška, že moje banka platbu zamítla. V minulosti jsem platbu mnohokrát prováděl bez problémů. Za Tesco Mobile to technicky zajišťuje Tatrabanka - má s ní najednou mBank nějaký problém? Na limity karty jsem nesahal, všechno by mělo být v pořádku. Platba se ani neobjeví v blokovaných (čekajících k autorizaci).
Vestor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod soban 9. 11. 2015 10:24

Já bych řekl že se po nějakém upgradu zase změnily limity takže znovu přenastavit, jak na kč tak na počet.....

Pokud vím tak v nových omalovánkách se to děje samo, jak už si někteří stěžovaly......
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka