mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Havers 6. 12. 2015 00:49

Jak mohu zrušit účet mSpoření?
Žádost o zrušení mSpoření je možné podat prostřednictvím mLinky na čísle 844 777 000 nebo 246 017 777.

:arrow: http://www.mbank.cz/osobni/sporeni/msporeni/
Havers
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 6. 12. 2015 03:42

tulum píše:
osobne2 píše:Navic mam obavu, ze to mSporeni bude automaticky i odebirat penize z bezneho uctu pri kazde transakci, jako to funguje dnes a neda se to vypnout. Ten bezny ucet je pak pro me skoro nepouzitelny.

Zrovna řeším, jak vypnout to posílání na mSpoření z každé platby přes BÚ.
Dokázal to plíz někdo už odstřelit bez návštěvy pobočky?

Jde to udelat i hackerskym zpusobem, pomoci finty pres prohlizec jiz popsane v tomto vlakne lze nastavit procento na 0% misto toho minima 10%.
Nevim zda to od te doby jiz v mBank neopravili ...

EDIT:
oprava: minimum je 1% a ne 10%, diky za upozorneni
Naposledy upravil Zedna1 dne 6. 12. 2015 15:00, celkově upraveno 1
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod osobne2 6. 12. 2015 04:41

Nad mé síly je už hledání finty ve skoro 400 stránkovém threadu. :-)

By mě ale zajímalo, než se rozhodnu, jestli kreditku založím, jak je jí možné případně zrušit? V podmínkách píší, že je vyžadována písemná výpověď. Ale stačí výpověď normálně podepsaná nebo vyžadují poodpis ověřený na úřadě? Jet zase 40 km na pobočku se mi opravdu nebude chtít.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 6. 12. 2015 06:55

Tak v dokumentech vede odkaz na zrušení do IB. Ale jelikož mKreditku nemám, tak nemohu vyzkoušet..
anonymni

Odeslat příspěvekod drkarel 6. 12. 2015 07:49

Hmm, i účet se musel nejdřív "zrušit" v IB ... tedy, tam se jen předvyplnila jakási žádost o zrušení a pak tradá na pobočku.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod osobne2 6. 12. 2015 11:14

No ja takto nedavno rusil emaxy+, zadost snad prosla, jestli to ucty zrusi, uvidim cca za mesic, ale treba msporeni tak zrusit neslo, nenabizi to tu volbu, ale to jde alespon zrusit telefonicky.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod soban 6. 12. 2015 11:30

Pokud to nejde zrušit v IB tak musíš na stánek a podepsat tam a nebo ověřený podpis a zaslat poštou.....
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM007 6. 12. 2015 20:00

osobne2 píše:No ja takto nedavno rusil emaxy+, zadost snad prosla, jestli to ucty zrusi, uvidim cca za mesic, ale treba msporeni tak zrusit neslo, nenabizi to tu volbu, ale to jde alespon zrusit telefonicky.

osobne, 4 emaxy+ jsem rušil přes IB tak před cca 2 lety. Po měsíci a půl stále emaxy+ žily, zavolal jsem na mLinku a do druhého dne účty mBank konečně zrušila. :-(
PS: nedělám ze sebe agenta 007, jen čekám na uvolnění aliasu MirekM ...
MirekM007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod osobne2 6. 12. 2015 20:08

Dnes jsem podepisoval na pobocce smlouvu na kreditku a ptal jsem se tam, jak ji nejjednoduseji zrusim. Pani rikala, ze staci pres IB zablokovat a kdyz bude uver vyrovnany, nebude se platit mesicni poplatek.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 6. 12. 2015 22:16

@osobne: Pokud se jen zablokuje karta a nevypoví smlouva, poplatek sice platit nebudeš, ale úvěr bude ale stále aktivní, což by mohlo vadit při žádostech o KK jinde.
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 7. 12. 2015 07:39

osobne: Ty, takový ostřílený harcovník ... a vůbec ti nevadí, žes na svoji otázku nedostal odpověď. :-)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Gandalf007 7. 12. 2015 15:55

Když jsem kdysi na pobočce rušil kreditku a pár emaxů i plusů, tak mi sice do měsíce zmizely z IB, ale v měsíčních "výpisech zůstatků" zasílaných e-mailem se zrušené spořáky s "0" objevují doposud :roll:
Gandalf007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 8. 12. 2015 13:54

Ladislav_2: vadi to hodne (aktivni KK plna karta)? Ja ti nevim, ale nekde narvou pak x tisic cloveku a to jinde myslel ze uz ma nakej strop.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod msimcard 8. 12. 2015 14:23

Zbývají mi poslední 2 volná místa na založení mKonta na doporučení. Odměna pro Vás až 1700 Kč (1500 od banky + 200 ode mne). Pouze dnes!
Pište PM

edit: AKCE SKONČILA
Naposledy upravil msimcard dne 9. 12. 2015 09:59, celkově upraveno 1
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod soban 8. 12. 2015 17:28

Trhni si až dáš 100 000 kč tak si možná mKonto znovu založím a skousnu ty omalovánky a poplatky......
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka