mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tulum 2. 3. 2016 20:26

Máte už někdo se zúčtovacím obdobím 23/24 (v měsíci) připsané premie za platbou kreditkou na pravidelném spořední? Mám za sebou nyní první období a zatím tam nic od nich nepřistálo, tak než si budu kazit náladu na infolajně..
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod osobne2 2. 3. 2016 20:39

Na zúčtovacím období přece vůbec nezáleží, záleží jen na kalendářním měsíci.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod tulum 2. 3. 2016 21:40

Tak já jsem to zatím do jádra nestudoval jak to žumpa nastavený. Rozumím tedy dobře, že ty už to máš vše řádně k dnešku na PS připsané?
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Franklin 2. 3. 2016 23:12

Pozor, abys tu ze sebe neudělal blbce a aby ti nikdo nezkomolil přezdívku. Vše je zdokumentováno i v tomto diskuzním tématu. Bonus se počítá vždy za kalendářní měsíc a mBank se zavazuje připsat jej na mSpoření do konce měsíce příštího. Tedy bez ohledu na zúčtovací období se bonus bude počítat za transakce zaúčtované v únoru, na mSpoření by se měl objevit někdy v březnu. A pro zajímavost, minulý bonus byl připsán 12.2.2016. Tohle všechno je tu ale dávno popsáno.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 3. 3. 2016 00:15

Neznate Janu a Tomase z mBank? Prave hledaj...

http://mbank.jobs.cz/pd/895627924/?rps= ... em&oldPd=1

Jogu to verim ze potrebujou :D
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod soban 3. 3. 2016 00:25

Hlavně ten plat 16 000 to je fakt terno!
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Franklin 3. 3. 2016 00:38

V mBank jsou všeobecně nízké platy. Cokoliv nového mBank zavede, vždy to má děsivě nízkou úroveň. Stejně špatná je i komunikace navenek. Kdyby v mBank byli šikovní a chytří zaměstnanci, tohle by nikdy nedopustili. Z toho plyne, že Poláci neskutečně škudlí, na platy dávají málo peněz a všichni šikovní odešli pracovat do jiných firem. mBank si nemůže dovolit lepší platy i z dalších důvodů:
- potřeba splatit ztrátu z prvních let
- zaplatit vývoj nového zmršeného IB, které sežralo řádově stovky miliónů
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod LGA 3. 3. 2016 05:14

Z mBank fóra, ani ne 14 dnů starý příspěvek mBank zaměstnance:

Děkuji: ), kariéra v mBank je nicméně ošemetná. Buď. Vas vedení vykopne směrem nahoru nebo směrem ven. Ale člověk si nevybere.
LGA
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod osobne2 3. 3. 2016 05:39

soban píše:Hlavně ten plat 16 000 to je fakt terno!

16000 + provize. Takže kdo umí, ten si může vydělat na provizích.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod msimcard 3. 3. 2016 10:09

osobne2 píše:
soban píše:Hlavně ten plat 16 000 to je fakt terno!

16000 + provize. Takže kdo umí, ten si může vydělat na provizích.

Tohle je úplně normální plat srovnatelný s podobnými pozicemi v Praze. Nevím, co se Vám na tom nezdá. Ano, pokud, se díváte na průměrný plat v Praze, tak se Vám to nemusí zdát, ale taky se podívejte, z jakých pozic a platů se ten průměr vypočítává.
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tulum 3. 3. 2016 11:40

Franklin píše:Pozor, abys tu ze sebe neudělal blbce ....

:mrgreen: No někdy se to holt prolistovat ani zpětně nedá. Jsem většinou rád, že stihnu přes den vše v práci, večer rodinu a pak neusnout u televizních zpráv :roll:
Takže klidně toho troubu holt občas od "vás" přežiju :-P
Naposledy upravil tulum dne 3. 3. 2016 15:25, celkově upraveno 1
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod osobne2 3. 3. 2016 14:21

:-))
Naposledy upravil osobne2 dne 3. 3. 2016 18:48, celkově upraveno 1
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod drkarel 3. 3. 2016 15:15

Správně, píše se např. "Jezdím s kakabrioletem Mercedesem-Benz (MB) CK, a ten pocit bych vám přál zažít." :-)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod tulum 3. 3. 2016 15:32

osobne2 píše:Hele, tohle se tu verejne nepise, smaz to, dokud to jde. Nechceme, aby si toho nekdo z banky vsiml.

..radši jsem to stáhnul, hodil bys mi plíz odpověď přes SZ?
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xkanourek 3. 3. 2016 15:46

Vám to pomůžu trochu utopit, ať se to ztratí ;-] ...jen mi prosím někdo poraďte jestli se ta CK_cestovní kancelář a podobné srandy dají nadopovat i cete-žabožroutem? zatím ji mám využitou na max, ale chtěl bych přehodit 2 odběrná místa od ČEZu jinam a vznikla by mi díra...toš ať vim estli ist na dofču s "CK"...díky O:-)
xkanourek
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka