Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
ripper6 píše:sakra to mam takovej pocit ze Visa se v CR rusi skoro u vsech bank? Proc ale?...
cz01 píše:Líbí se mi u mBank kk plus a to kvůli právnímu pojištění a také jsem se díval, že má první 3 měsíce vedení zdarma, poté placené pokud není obrat vyšší, než 4000Kč.
Poskytuje mBank retenční nabídky? Nikde jsem to tady ve vláknu neviděl, chtěl bych vedení zdarma o 1% vratky mi ani tak nejde.
Chtěl bych jí, jako spící kartu na pojištění, jako alternativa se mi jeví ČSOB Premium, které mám zřízené, ale zvolil jsem si pojistku odpovědnosti. Nicméně manželku snad přemluvím na zřízení Premium účtu a pak by se u ní pojištění práva zvolilo. U mBank se mi, ale líbí, že v podmínkách na rozdíl od ČSOB mají, že v x případech hájí klienta a jednají za něho, toto jsem v podmínkách ČSOB nenašel.
cz01 píše:Líbí se mi u mBank kk plus a to kvůli právnímu pojištění a také jsem se díval, že má první 3 měsíce vedení zdarma, poté placené pokud není obrat vyšší, než 4000Kč.
Jelikož mám kk RB Mall, kterou tedy budu brzo od změny podmínek v dubnu rušit a ještě EON kartu, nezvládnu obrat 4000Kč realizovat a do teď jsem využil plně Mall a EON využívám cca z 3/4.
nikko píše:ripper6 píše:sakra to mam takovej pocit ze Visa se v CR rusi skoro u vsech bank? Proc ale?...
Společnost MasterCard nabídla bankám výrazně výhodnější poplatky než požaduje Visa. Většina českých bank proto nabízí hlavně MasterCard.
Delitzsch píše:mKreditka Plus mi připadá dobrá volba jako druhá KK. Zajímavá je zejména domácí asistence v ceně karty (třeba u Equa se extra platí), např. zařízení opraváře, právní asistence se ale týká jen spotřebitelských otázek (reklamace zboží).
Obrat 4 tis. je obravdu nízká částka, takže získat kartu zdarma není obtížné. Při obratu nad 10 tis. je možné navíc mít vedení zlaté debetní karty zdarma s cestovním pojištěním a všemi výběry zdarma.
Pozor, jako všechny úvěrové produkty u mBank, úvěrový rámec u KK lze jenom zvyšovat, ne snižovat.
Pokud vím mBank žádné retence nenabízí. A opravdu dost by mě překvapilo, kdy by to dělali... Klienti mBank jsou tak moc spokojeni, že nikoho ani nenapadne, aby odcházel...
Právní asistence u ČSOB Premium se asi týká jen řidičů, ne?
Analýza vyhlídek na úspěšné vyřízení škodné události
Pojistitel poskytne pojištěnému základní informace o jeho právech a povinnostech,
jejich obsahu, rozsahu a o možnostech řešení škodné události.
Vyřizování pojistné události pojistitelem
- Shledá-Ii pojistitel na základě provedené analýzy, že vyhlídky na úspěš-
né vyřízení pojistné události jsou dostatečné, vyžádá si souhlas a pí-
semnou plnou moc pojištěného a poté vede potřebná jednání s cílem
dosáhnout nejlepšího možného vyřešení pojistné události. Pojistitel zastupuje
pojištěného ve věcech mimosoudních a je oprávněn inkasovat
plnění náležející pojištěnému, která je povinen předat pojištěnému bez
zbytečného odkladu. Pojistitel bude průběžně informovat pojištěného
o průběhu vyřizování pojistné události.
Pojištění lze sjednat ve variantách:
a) Řidič (dle části B čl. 16 odst. 2. VPP PPO 2015),
b) Řidič i ostatní řidiči v rodině (dle části B čl. 16 odst. 3. VPP PPO 2015),
c) Občan, rodina, zaměstnanec (dle části C VPP PPO 2015).
Delitzsch píše:A co dojit Visa Axa Club kartu tj nove pak 400czk/mesic + kreditku mBank 500czk mesic a mas to nahradu za Mall za tu vratku 1000czk mesicne
LGA píše:JPT666 píše: Vyhledávání by podle mě mělo fungovat, tak že to najde všechno, kde se vyskytuje hledaný řetězec.
Polská logika funguje jinak
PatrikChrz píše:Tak jsem zrovna potřeboval najít jednu platbu ve Fio to vyhledávání mi skvěle zafungovalo.
..., nezvládnu obrat 4000Kč realizovat...
Poskytuje mBank retenční nabídky? Nikde jsem to tady ve vláknu neviděl, chtěl bych vedení zdarma o 1% vratky mi ani tak nejde.
Přemýšlel jsem nad předplacenkou a obrat si vytvořit, ale nevím, zda a jak dlouho to bude fungovat a navíc to vyžaduje další mojí pozornost, kterou radši budu věnovat jiným kk a bankovním produktům .
Chtěl bych jí, jako spící kartu na pojištění, ...
Jaké jsou vaše názory?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků