Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Franklin píše:Trochu mi připomínáš jistého člověka K.Radic@email.cz, který také nebyl agentem mBank, přesto dával tak detailní informace, které mohl mít jen člověk, který pro mBank v minulosti pracoval. Samozřejmě vždy se najdou lidé, kteří mají na banku jen ty nejzákladnější požadavky, a tak jim nevadí nízká kvalita služeb, čekání x let na implementaci jednoduchých věcí, mizerná komunikace, neustále změny sazebníku, protiklientský přístup, snaha o maximální vytěžení klienta za každou cenu, nesplněné sliby. Naštěstí tu máme docela dobrou konkurenci, díky které si každý inteligentní člověk může udělat představu sám.
octaviampi píše:Nevím, kterého Jiřího On Osobně myslí. Na mForu jich bylo docela dost. A cáklí byli asi všichni. Každopádně Franklin není Jiří, ale Pavel K. alias zbijeczka (a dalších asi x nicků). Bohužel na něm jde vidět obrovská frustrace z mBank a jejího poklesu do bažin. Trochu se z něho stává věčný nespokojenec a notorický stěžovatel.
Já Osobně píše:Jsem rád, že tady máme tak angažovaného anti-m-Tro(t)llolina jako je Franklin, díky němu tohle vlákno žije To, že tady píše bláboly a hovadiny, mu evidentně nevadí, opakuje tady několikrát vyvrácené lži a připomíná mi jednoho notorického křiklouna z mFóra, myslím, že to byl nějaký směšný Jiří, ale víc si nevybavím
.357 píše:Kolik z toho asi bude spících účtů? Já jsem jich kvůli odměně založil šest. A pak další tři podnikatelské... Takže to je jen v naší famílii devět ku jedné.
MirekM. píše:Myslíš Jiřího *** alias bojlera nebo Jiřího *** alias bourače?
tomasvlasak píše:Máte už někdo vratky na business konto?
Já nedostal ani 40 kč za vklad přes poštu (připsáno ještě v prosinci a dle podmínek mělo být vráceno během ledna), ani 300 kč za první platbu business kartou (placeno 1.12. a mělo být připsáno do 60 dnů) a ani 1% z plateb (za prosincové platby do 60 dnů od konce měsíce - tzn. tady ještě mají čas)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků