zdenuz píše:Dnes jsem dostal mail od mBank - oznámení o změně VOP.
Přitom s nimi nemám žádný smluvní vztah a účet jsem rušil víc než před rokem.
Mají v tom binec.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
zdenuz píše:Dnes jsem dostal mail od mBank - oznámení o změně VOP.
Přitom s nimi nemám žádný smluvní vztah a účet jsem rušil víc než před rokem.
Mají v tom binec.
Po několika měsících se ohledně podané stížnosti ÚOOÚ k tomu vyjádří třeba takto:Ladislav_2 píše:Doporučuju https://www.uoou.cz/stiznost.asp
Loni jsem takto zkusil nahlásit jednu firmu která mi zasílala spam. Úřad údajně učinil základní opatření k zamezení rozesílání obchodních sdělení a spam klidně chodí dál. Abych měl s tím spamem klid musel jsem základní opatření učinit já tj. nastavit si to ve schránce aby mi tyto nežádoucí e-maily byly přesouvané do spamu.Soulad
Na základě předmětného podání učinil Úřad základní opatření k zamezení rozesílání obchodních sdělení v rozporu se zákonem č. 480/2004 Sb., a tedy směřující k nastolení stavu, kdy obchodní sdělení budou v souladu s § 7 tohoto zákona zasílána pouze zákazníkům nebo dalším osobám na základě jejich souhlasu. Šíření obchodních sdělení subjektem, na který jste upozornil ve své stížnosti, bude Úřadem v rámci jeho dozorové působnosti nadále sledováno.
octaviampi píše:Další krok k mKontu Basic a mKontu Plus. Měnit typ účtu asi moc jinak nedává smysl.
zdenuz píše:...Navíc jsem zjistil, že kolega v práci je na tom úplně stejně! Také dostal dnes email od mBank ke zrušenému účtu. Asi to tedy nebude úplně nevýznamná záležitost. Na druhou stranu jiní dva kolegové, u kterých vím, že v minulosti účet v mbank měli, mail nedostali. Je to tedy 2:2.
Delitzsch píše:Nebo pak případně měnit dětský účet na pubertální a pak dospělý...
Dostal jsi to potvrzení skutečně o zrušení účtu a nebo pouze o přijetí žádosti na zrušení účtu? Kdysi se tu ohledně toho dost diskutovalo.paty07 píše:naštěstí jsem dostal potvrzení o zrušení účtu,
http://www.mesec.cz/aktuality/mbank-spousti-akci-kdo-si-k-ni-prevede-kreditku-ziska-na-6-mesicu-0-urok/
vlazy píše:Dostal jsi to potvrzení skutečně o zrušení účtu a nebo pouze o přijetí žádosti na zrušení účtu? Kdysi se tu ohledně toho dost diskutovalo.paty07 píše:naštěstí jsem dostal potvrzení o zrušení účtu,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků