Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
hannys85 píše:No já za Revolut připsanou odměnu nemám. Měsíční odměna mi sedí přesně na halíř (ale právě bez dobití revolutu), takže si to ještě jednou překontroluj..Dobíjel jsem z KK eshop.
taylor729 píše:Kdy se vam zhruba pripisuji odmeny za platby kreditkou na mSporeni?
mojmax píše:Tak kapříci dneska připluli a vypadá to, že bonus je i za nabití Revolutu...
taylor729 píše:Ja taky nic, KK e-shop
kajer píše:ok ... u mne pripsano - prevedeno...
taylor729 píše:kajer: za dobijeni Revolutu? Naprimo nebo jsi ji necim "obalil" ?
cz01 píše:Třeba je to i datem transakce, kdy mBank zasáhla a někdo to třeba stihl a další ne. Ale nevím, jak je to u mBank moc pravděpodobné
mojmax píše:
Překontroloval jsem a mně to sedí na halíř přesně VČETNĚ dobití Revolutu. KK e-shop. Platil jsem s ní přímo, nemám ji do ničeho obalenou. Dobíjel jsem v CZK. To je tedy zajímavé...
cz01 píše:Třeba je to i datem transakce, kdy mBank zasáhla a někdo to třeba stihl a další ne.
čulibrk píše:mojmax píše:
Překontroloval jsem a mně to sedí na halíř přesně VČETNĚ dobití Revolutu. KK e-shop. Platil jsem s ní přímo, nemám ji do ničeho obalenou. Dobíjel jsem v CZK. To je tedy zajímavé...
Jakou máš expiraci karty?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků