mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod drkarel 27. 11. 2019 20:29

Takže mylný. :) Asi si to pletu s nějakou jinou bankou. Tak mi je, prosím, vylož.

Já když si je totiž vyložím, tak není třeba ani udávat jiný telefon a e-mail, protože bývalý klient nemůže být nikdy "existující klient", ovšem dodatek "nemá v systému mBank zaregistrováno" mi napovídá, že ten termín mohou (tím nemyslím, že by to bylo přípustné) interpretovat jako "klient, jehož telefon a mail máme v databázi". Ale třeba myslí fakt stávajícího klienta zakládajícího si druhé mKonto stejného typu (osobní/podnikatelské) :idea: … Nj, ale ti jsou vyloučeni hned v první odrážce - "Nemají zřízený účet mKonto, mKonto #navlastnítriko či mKonto Business ke dni 25. 11. 2019 včetně." :hm Njn, asi tím spíš myslí toho bývalého klienta. (Neoprávněně)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 27. 11. 2019 22:19

Já to chápu tak, že bývalý klient, který teď chce dostat odměnu, musí zkrátka žádost o mKonto udělat s jiným číslem mobilu a současně s jiným emailem, než u nich už kdysi měl, jen tak by to mělo být "neprůstřelné" ve všech bodech podmínek.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod barnyss 27. 11. 2019 22:33

FAQ: Kdo může získat odměnu za doporučení?
Odměnu za doporučení získá každý náš klient, který doporučil účet v mBank a zároveň dostal zprávu z banky o této akci, ať už přes e-mail, zprávu do appky nebo prostřednictvím internetového bankovnictví.

Já jsem bohužel zprávu o této akci od banky neobdržel, takže z toho nic nebude. V minulých akcích toto omezení nebylo.
barnyss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 27. 11. 2019 22:45

@barnyss:
Ano, na to už jsem upozorňoval v editaci mého včerejšího příspěvku o této akci informujícím (když se naplnila má tři doporučení). Záleží, jak přísně to budou kontrolovat, zda doporučující klient byl nebo nebyl emailem o akci informován, no.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod jaromir 27. 11. 2019 22:55

Ma nekdo doporuceni. Poslete SZ. Mam zajem zalozit ucet. Diky P.S. Uz mam, to je rychlost. Diky a dalsi neposilejte :). Pekny den
Naposledy upravil jaromir dne 27. 11. 2019 23:07, celkově upraveno 1
jaromir
Návštěvník

Odeslat příspěvekod barnyss 27. 11. 2019 23:03

@minarjo: skutečnost, zda doporučující stávající klient byl či nebyl oprávněn doporučit nového klienta, nemá na odměnu pro nového klienta vliv - ten ji dostane, když splní podmínky pro nové klienty, jedná se o dvě samostatné akce. Tedy zájemci, kteří se chtějí stát novými klienty, nepotřebují žádné doporučení, svojí odměnu obdrží.
barnyss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peter23p 27. 11. 2019 23:39

Ono ani v podmínkách pro doporučujícího o tom že to platí jen pro oslovené klienty neni ani slovo. Jsou psané tak jako že to platí pro všechny kdo doporučí. Tahle zmínka je jen na webu. Mimochodem v minulých akcích to byl vždy taky tak v emailu uvedeno že to je jen pro oslovené klienty ale platilo to normálně úplně pro všechny. Takže mBank tohle neřeší, lépe řečeno někdo to zformuloval na web ale podmínky o tomhle vůbec nemluví. Zřejmě to slepě kopírují z předešlých akcí.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod barnyss 27. 11. 2019 23:47

Ale je to v podmínkách - čl. I, třetí odst. :
Akce je určena pro všechny stávající klienty Pořadatele, kteří mají v době své účasti na Akci
zřízený osobní účet „mKonto“, „mKonto #navlastnítriko“ nebo účet pro podnikatele „mKonto
Business“ u mBank, dostali tuto nabídku od mBank, dobrovolně se Akce účastní a dodržují její
pravidla a není u nich naplněna žádná z podmínek, jež by jejich účast na Akci vylučovala (dále
jen „Účastník“).

a zde pro porovnání tentýž odstavec ze stejné akce s platností od 12.10.2018:
Akce je určena pro všechny stávající klienty Pořadatele, kteří mají v době své účasti na Akci zřízený osobní účet
„mKonto“ nebo účet pro podnikatele „mKonto Business“ u mBank, dobrovolně se Akce účastní a dodržují její
pravidla a není u nich naplněna žádná z podmínek, jež by jejich účast na Akci vylučovala (dále jen „Účastník“).
barnyss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 28. 11. 2019 00:11

To vše (o tom že doporučující by měl být ze strany mBank osloven atd) jsem ale už psal v mém včerejším příspěvku, který diskusi o této bonus akci hned pak odstartoval, tedy jen opakujete, co už jsem psal :).

@Barnyss:
Ano to vím, že na doporučeného to nemá vliv, proto všude píšu, že doporučující (nikoliv doporučený) by měl být osloven bankou, aby to mohl někomu s oboustrannou odměnou nabídnout. Přeci zde na fóru je zvykem, že doporučující nabídne část své odměny, když to má v podstatě odměnu bez práce (já to udělal také a i proto se po tom tak rychle zaprášilo), proto je výhodné pro obě strany promo kód uvést i zde.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod peter23p 28. 11. 2019 00:44

Tak co jsem zatím zjištoval ve svém okolí tak ti co doporučovali v předešlých akcích žádný email nedostali. Takže zřejmě se mBank snaží ušetřit :mrgreen:
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod elinor 28. 11. 2019 07:29

Prosím o doporučení na SZ, založila bych účet ještě dnes. Díky
Edit: Už mám. Díky
Naposledy upravil elinor dne 28. 11. 2019 09:20, celkově upraveno 1
elinor
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod luke811 28. 11. 2019 08:12

elinor: Poslal jsem do SZ.
luke811
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mojmax 28. 11. 2019 09:23

Pokud by měl někdo zájem, taky můžu doporučit. Kdyžtak SZ.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 28. 11. 2019 11:07

EDIT: Díky, už mám. :)

Tak už jsem nějak přesvědčil podporu na fb, že ani e-mail a telefon nemusí být jiný, ale přesto raději uvedu jiné, když mohu. Má tu, prosím, někdo volný kód? (SZ) Děkuji předem. Založím určitě, pravděpodobně do zítřka.

Pořadí priorit: 1) ti, komu jsem v minulosti poskytl nějaký svůj kód; 2) aktivní přispěvatelé (včetně těch, se kterými se občas špičkuji, tj. např. příslušníků); 3) kdo dřív přijde, ten dřív mele (to platí v rámci 1) a 2))
Naposledy upravil drkarel dne 28. 11. 2019 14:31, celkově upraveno 1
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod rufss 28. 11. 2019 11:12

:D
rufss
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka