Založil jsem si včera mSpoření, ale když dám v IB Provést jednorázovou platbu NA VLASTNÍ ÚČET, tak mSpoření vidím pouze v kolonce Z účtu, ale v kolonce Na účet se mSpoření nezobrazí.
Je to tak v pořádku?
Děkuji
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Kolik cílů si s garantovanou sazbou mohu otevřít?
S touto garantovanou sazbou je možné si otevřít až 8 cílů, každý z nich maximálně do 100 000 Kč.
y2key píše:Jde o to jaké je tam úročení. Mám protichůdné informace přímo z mBank. 2x písemné vyjádření, že 1,2% je pouze do 100 000 Kč na všech cílech dohromady. A proti tomu vyjádření operátorky na mLince, která tvrdí, že 1,2% se bude úročit až 800 000 Kč při zaplnění všech cílů po 100 000 Kč.
Někde ta informace proběhla i médii na internetu, že by snad mělo fungovat těch 800 000 Kč s 1,2%. Web mBank zase říká opak.
Proto se ptám na reálnou zkušenost zde.
wetherek píše:zakládal jsem poslední den tj. 17.4.2020 mKonto v rámci akce "mKlub I 2020 - 1200 Kč" pro manželku a dosud nebyla připsána odměna, v podmínkách akce sice mají do 31.5.2020, ale když jsem zakládal na sebe, tak mi to došlo cca do 14 dnů. Doporučení bylo 3, takže tady problém není.
Jenom se chci zeptat někoho, kdo zakládal taky ke konci akce, zda mu odměna už přišla ...
audiobullys píše:4.3. a taky dosud ani tuk. U mbank ovšem nakej termín nevypadá jako závažný když na kk připisujou kdy se jim zachce. Nevím nevím jestli to výplatěj do ty doby.
y2key píše:Někde ta informace proběhla i médii na internetu, že by snad mělo fungovat těch 800 000 Kč s 1,2%. Web mBank zase říká opak.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků