od Persbrandt 29. 5. 2020 16:47
Prosim Vas, u Mkonta uz momentalne neni potreba mit strach z jakychkoli poplatku za vedeni karty (nebo i uctu), pokud ho budu mit nejakou dobu jako mrtvy, neaktivni ucet, max. s nejakymi platbami kartou (abych splnil podminky bonusu), ale nebudu vybirat z ATM mene nez tech 1500 kc?
A to Msporeni vyzadovane pro aktualni bonus lze nejak rozumne naplnit bez realneho utraceni penez? Vim, ze v minulosti se to pry dalo nejak obejit a to Msporeni stejne naplnit. Jaka je nejsnazsi cesta bez utraty?
A je u toho Msporeni nejaky jiny hacek, ja nevim, ze je nutne dosporit zvolenou cilovou castku nebo ji nelze presporit, nebo se clovek k tem penezum nejakou dobu nedostane...? Neco takoveho, ja nevim, neznam to.
Diky
-- 29. 5. 2020 17:51 --
A jako kartu, pokud je na vyber, je nejvhodnejsi zvolit tu Mkartu Svet? (neplanuju nak cestovat, aspon ted ne, spis mi jde o ten bonus)
-- 29. 5. 2020 18:03 --
Jeste bych se zeptal, kdybych Mkonto zakladal v te bonus. akci na pobocce, tak po mne hned pri uzavirani smlouvy budou chtit nejake zavazne udaje k tomu Msporeni, treba jakou cilovou castku budu sporit, jak dlouho apod.?
-- 29. 5. 2020 18:10 --
A vezmou mne skutecne jako noveho klienta, kdyz uz jsem Mkonto v minulosti mel, ale k 1.5.2019 uz davno ne? Muj mail a telefon v systemu mozna budou mit, pokud to neskartovali, jakoze by asi meli...
-- 29. 5. 2020 18:19 --
A v podmoinkach aktualni akce se jeste pise:
"Do Akce jsou zařazeni Účastníci, kteří splní následující podmínky:
- Do 30. 11. 2020 mají aktivní alespoň jednu z následujících variant spořeníu mSpoření"
Chapete to tak, ze az do 30.11.2020 u nich musi mit klient vedeno Msporeni, i kdyz bonus by mu mel byt podle podminek pripsan treba i o 2 mesice drive, nebo dokonce do 30.11. klient nesmi vybrat zadne penize z Msporeni? A pokud by to treba v rijnu nedodrzel, tak po nem muzou chtit ten prislusny bonus zpatky? Diky