mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod aquilas 15. 1. 2021 07:37

Ahoj. Založil jsem 3 cíle mSpoření. Na každý účet cíle jsem poslal peníze z účtu v jiné bance. Je to snad takhle možné udělat ne? Jak dlouho trvá, než se peníze připíšou? Okamžitou platbu to prý nepřijímá. Odeslal jsem včera brzo ráno a stále nic. To to trvá standardně takhle dlouho? Odesláno z MMB.
aquilas
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Terminator3 15. 1. 2021 07:50

mSpoření neumí přijímat peníze z jiného než mateřského účtu, ty prachy se Vam vrátí zpět jako nedorucitelne. Alespoň u mne se to tak chová...
Terminator3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aquilas 15. 1. 2021 07:51

Aha...a kdy se asi tak vrátí? Takže musím převést potom na klasické mKonto a pak teprve n mSpoření. Super. Díky. Pěkná pakárna

-- 15. 1. 2021 08:15 --

Nicméně jsem psal na podporu do mBank a prý není problém v posílání peněz z jiných účtů na cílové účty z mSpoření. Tak nevím
aquilas
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fanyn3 15. 1. 2021 08:44

Postni sem co ti odepsali, to by mě zajímalo.
fanyn3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aquilas 15. 1. 2021 10:07

z chatu mBank:

Oni:Pokud jste zasílal finance z jiné banky na Vaše mKonto, tak tyto finance by měly být převedeny na Vše mKonto. I toto spoření mají své číslo účtu.

Já:Posílal jsem přímo na čísla účtů jednotlivých cílů mSpoření, ne na mKonto

Oni:Ano, tomu rozumím. Koukám však, že jsem se špatně vyjádřil, správně mělo být mSpoření a ne mKonto. MSpoření má své číslo účtu a neměl by být problém s připsáním financí na mSpoření. :)

-- 15. 1. 2021 10:09 --

Tak vyřešeno. Chat s mBank centrem očividně neví, co píše.

Peníze se mi teď vrátili zpět do MMB.
aquilas
Návštěvník

Odeslat příspěvekod peter23p 15. 1. 2021 11:05

Tam v mBank je to celkem klasika, tam se od 3 různých lidí dozvíte tři různé varianty a nakonec zjistíte že ve skutečnosti je to ještě ůplně jinak. :mrgreen:
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tomas999 15. 1. 2021 11:58

To je klasika aj v iných bankách. Na pobočkách zamestnanci nič nevedia, online chat spravuje nejaký brigádnik...
Najlepšie je volať na infolinku - tam toho väčšinou vedia najviac.
Tomas999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 15. 1. 2021 14:49

V mBank se bohužel každý typ účtu chová jinak. I příchozí okamžité platby v tuto chvíli fungují jen na mKonto, třeba přímo na účet kreditky nelze, tam jde jen platba běžná, ne okamžitá. A na konkrétní mSpoření tedy nelze z cizí banky poslat platbu ani běžnou, tam lze jedině mimořádný vklad z mKonta. Pěkné kastování typů účtů, no :)
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod jenda_s 18. 1. 2021 09:00

už někomu dorazili kapříci za mkreditku eshop za prosinec?
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 18. 1. 2021 10:26

Zatím ne, kapříci mají nějaké zpoždění...
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 18. 1. 2021 10:51

To bývá často lehce zpožděné, pokud 16. v měsíci připadá na víkend.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod fc70 19. 1. 2021 21:44

mBank teď úplně nesleduji - mSpoření zůstává na 0,9%, že? Je nějaká indikace, že by to snižovali/omezovali?
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod Lenka_2 19. 1. 2021 22:11

Ano, mSpoření 0,9 %, zatím není avizována změna.
Pokud jde o kapříky, tak zdá se, že u mKreditky plus připlul kapřík i za platbu v bankomatu přes Google Pay. Ještě mi tam nějakých 14 haléřů hapruje, ale to bude asi zaokrouhlování.
Promokódy v profilu.
Lenka_2
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka