mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 21. 10. 2022 11:33

jjrr píše:Dík. Nevyloučí mě z akce 2000 Kč, když ekartu zruším?

Nic bych nerušil, další karta ničemu nevadí, prachy nežere.
Taky jsem omylem založil u ČSOB dvě plus konta a raději je nerušil abych nepřišel o bonusy.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Pospa874 21. 10. 2022 14:52

Rop píše:Jak zjistím jaký obchod má jaké MCC? Díky

Bohužel neznám žádnou bankovní ani jinou aplikaci, která by to uměla přečíst. Zkoušel jsem už párkrát navrhovat podnět na novou funkcionalitu, ale tento návrh obvykle není schválen, protože náklady a priority na vývoj nepřinesou bance nic moc pozitivního. Alternativní tip na chování jedné bankovní aplikace: dá se to odhadnout z jedné mobilní bankovní aplikace (mBank to zrovna není) kdy hned po zaplacení online svítí v blokacích název obchodníka a lokace a pak do krátkého času se to změní a svítí tam anglický název kategorie merchanta, který se dá podle tabulek MCC kódů namapovat s určitou pravděpodobností na správný MCC kód. Po zaúčtování již pak není vidět (objeví se logo, kategorie apod a název obchodníka, mimochodem kategorii platby pravděpodobně odhadují z MCC kódu, ale kategorií je méně než kódů, takže to není 1:1).
Pospa874
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod P1x3lo 21. 10. 2022 14:58

Ahoj,
pokud dobře chápu podmínky.
Já jako uživatel mKonta si nyní založím eKartu (zatím jsem nezaložil), zaplatím s ní na internetu min. za 2000Kč a oni mi poté 2000Kč vrátí? Rozumím tomu správně, nebo jsem něco minul? :-D
P1x3lo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lukas1107 21. 10. 2022 15:09

Minul jsi asi podminky akce a 17 stranek, tady na foru :hm .
lukas1107
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kolem.jdouci 21. 10. 2022 15:24

No jo, ale když těch 17 stránek zaserou kolenovrti spekulováním nad tím, za co vlastně ty 2000 Kč utratit...
Kolem.jdouci
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 21. 10. 2022 15:27

Z infolinky mam informaci, ze pri zalozeni uctu na dalku se u starsich lidi jako druhy doklad akceptuje i rodny list (pokud nemaji ridicak ani pas ani jiny doklad s fotkou). Musi se ale vyuzit overeni pres kuryra, tzn. ne ostatni online zpusoby overeni, kde se musi nahrat ofocene 2 doklady s fotkou.

Samozrejme, ze k zalozeni osobne na pobocce staci jediny doklad (obcanka).
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod powerball 21. 10. 2022 15:34

A prislo nekomu kdo z vas ma uz delsi dobu ucet mbank nejaky potvrezni o ucasti v akci? Ja mam platbu zauctovanou vcera a zatim nic.
seek discomfort
powerball
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Finmxpert 21. 10. 2022 15:37

Potvrzení o účasti v akci se neodesílá. Prostě založ eKartu, zaplať na netu za dva litry a počkej na odměnu.
Finmxpert
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jjrr 21. 10. 2022 16:07

minarjo píše:A proč blokovat? Stačí na ní mít nulový nastavený zůstatek k použití (čudl Změnit částku u eKarty v appce), pak není jak ji zneužít.

No překáží mi tam, v životě jí nepoužiji. Nemám rád zbytečné produkty.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hero101 21. 10. 2022 16:19

Finmxpert píše:Potvrzení o účasti v akci se neodesílá. Prostě založ eKartu, zaplať na netu za dva litry a počkej na odměnu.

Mně potvrzeni o účasti v akci přišlo takže se odesílá!
hero101
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Finmxpert 21. 10. 2022 16:33

Upřesním:
1) Měl jsem účet před akcí, založím eKartu, zaplatím. Zde žádné info o zapojení do akce nechodí.
2) Měl jsem účet i eKartu před akcí a už nechci novou, vyplním formulář, zaplatím. Tady formulář posílá info o zapojení, ale stále i o nutnosti splnit podmínky.

Obě situace po splnění podmínek povedou k odměně.
Finmxpert
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 21. 10. 2022 17:18

Spravne, potvrzeni o zarazeni do akce prijde jenom klientum, kteri ekartu jiz meli pred akci a museli se registrovat.

Jinak, obecne platby za faktury(plyn, vodafone/UPC, mobilni operatori atd) se pocitat teda budou jo?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod hero101 21. 10. 2022 18:19

EKartu jsem před akcí neměl po zřízení ekarty a zaregistrování mi přišlo potvrzení o účasti v akci :-D
hero101
Návštěvník

Odeslat příspěvekod powerball 21. 10. 2022 18:27

Jo, ale stavajici zakaznici se registrovat nemusi.Takze proto jim neprijde ten mail.Ta registrace je jen pro novy zakazniky.
seek discomfort
powerball
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 21. 10. 2022 18:39

Obráceně ?
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka